۹ پاسخ

من دیگه دارم ته میکشم کسی ام‌ درکم‌ نمیکنه 😞😞😞

عالی بود

من چرا نمیتونم بیخیال تمیزی خونه بشم
باید تمیز کنم خیلی خوبه آدم بیخیال باشه یکم با اینکه مهمون ندارم میخام همه جا تمیز باشه

مرسی 👌

عزیزم خوشحال میشم بپیجم تو ایتا یا اینستا سر بزنی پر از لباس لاکچری هس که ارسالش هم رایگانه و قیمتش مناسب
@aramshoporiginal

وای من خیلی خستم

و منی که شب ها تا خونه رو کامل مرتب نکنم خابم نمیبره 🥲بعد زایمان اینجور شدم

چقدر زیبا🤗

دقیقااا👌🏻

سوال های مرتبط

مامان محمد مامان محمد ۶ ماهگی
✅از چه زمانی می‌توانم به کودکم غذای جامد بدهم؟👇

به عنوان اولین نکته یادتان باشد که آمادگی هر کودک برای غذای جامد به سرعت رشدش بستگی دارد، که ممکن است با سایر کودکان متفاوت باشد:

✔️آیا کودک شما می‌تواند سرش را نگه دارد؟ برای آن که بتوانید به او غذا بدهید، لازم است او را در جای مناسبی بنشانید و او باید بتواند سرش را کنترل کند.

✔️وقتی غذا را به طرف دهانش می‌برید آیا دهانش را باز می‌کند؟ یکی از نشانه‌های آمادگی او برای غذای جامد این است که نسبت به غذا اشتیاق نشان می‌دهد. مثلاً وقتی خودتان غذا می‌خورید به نظر می‌رسد او هم دوست دارد غذا بخورد.

✔️آیا می‌تواند غذا را در دهانش نگه دارد و آن را قورت بدهد؟ اگر یک قاشق حریره در دهان کودک چندماهه‌تان بگذارید، ممکن است نتواند آن را به طرف حنجره‌اش ببرد و قورت بدهد، و به جایش غذا از دهانش بیرون بریزد و از چانه‌اش روی لباسش بچکد.

✔️آیا جثه‌اش به حد کافی بزرگ شده است؟ به عنوان یک قاعده کلی گفته می‌شود که وقتی وزن کودک به دو برابر وزن زمان تولدش رسید یا وزنش ۶ کیلو یا بیشتر شد، کودک دیر یا زود برای خوردن غذای جامد آمادگی پیدا می‌کند.
مامان ریحانه مامان ریحانه ۵ ماهگی
⁣آموزش مسئوليت به كودك:

آموزش مسئوليت به كودك از حدود يك سالگى ميتواند شروع شود. زمانى كه به كودك اجازه ميدهيد با دست غذا را برداشته و راه دهانش را پيدا كند و با ماليدن عذا به دهان و دستش غذا بخورد. يا به او اجازه دهيد جورابش را پايش دربياورد.

مسئوليت دادن به كودك بايد همراه با هيجان، شادي، تشويق كردن و مطابق با توانايى هاي كودك باشد.

بهتر است مادر اجازه دهد فرزندش كنارش در آشپزخانه باشد و كارهاي بسيار كوچك جالب مثل پوست كندن تخم مرغ بعد از دو سالگي، مخلوط كردن مواد كيك، يا چيدن قاشقها در جاي مخصوصش كمك كند. پدر روزهاي تعطيل كنار فرزندش در آشپزخانه، اتاق يا حياط فعاليتهاي ساده و هيجانبخش داشته باشد مانند آب دادن گلها، كاشتن دانه گل، غذا يا كيك درست كردن.

كليد موفقيت در آرامش و تشويق والدين است. اجازه دهيد فرزندتان اشتباهات بي خطر كند مثلا كفشهايش را اشتباه بپوشد. اگر به خاطر اشتباه فرزندتان، كندي او و دير شدن شما جلوي كارهاي او را بگيريد، كارها را شما انجام دهيد، يا مرتبا او را تصحيح كنيد موفق نخواهيد بود.

هورا كشيدن، تشكر كردن، و لبخند زدن در حاليكه با محبت او را نوازش ميكنيد بهترين تشويق براي فرزندتان خواهد بود. با روش درست شما و تشويق فرزندتان از سه سالگى ميتوانيد شاهد استقلال فرزندتان در انجام كارهاي شخصى اش باشيد.
مامان ریحانه مامان ریحانه ۵ ماهگی
* چه طور بچه‌های خوش قول تربیت کنیم؟

کلمه خوش قولی را در خانه خودتان و بین خانواده مقدس کنید. مثلا جزو یکی از تعریف های کلامی شما از ‏کودکتان باشد، «قربون پسر خوش قولم برم». اینکار برچسب مثبت زدن به کودک است و ریل گذاری ب ای متخلق شدن فرزند شماست.

گاهی موضوع را برایش عجیب کنید. وقتی بچه ها کار ‏خوبی می کنند مثلا نماز می‌خوانند یا بدون اینکه شما گفته باشید در حال کمک به شما هستند و... جمله ‏مذکور را بگویید تا با تعجب بگوید: چه قولی؟ آن وقت از فرصت استفاده کنید و مثلا بگویید: «اینکه خدا گفته ‏نماز بخوانید، به پدر و مادر کمک کنید و... و تو الان این کار رو می کنی‎.»‎

وقتی زمان انجام یکی از خواسته های او رسید، مثلا سر موقع خریدی برایش انجام دادید و... نقش بازی ‏کنید و برای لحظاتی نگویید که آن کار را کرده اید. وقتی بچه‌ها ناراحت شدند و ابراز ناراحتی کردند، بگویید که ‏واقعا چقدر بدقولی حس بدی ایجاد می‌کند. من فقط خواستم نظرتو را درباره بدقولی بدونم، این هم کادوی ‏شما و‎...‎

قرارهای بین خودتان مثل تمیز کردن اتاق و... را به شکل یک قول معرفی کنید و بعد روی دیوار اتاق کودک ‏نصب کنید. به کودکتان یک کاردستی هم برای جمله «من از بدقولی بدم میاد» درست کنید و بالای آن نصب ‏کنید تا بچه ها نسبت به انجام قول شان پایبند باشند‎.‎

مثل همه ویژگی های تربیتی دیگر، اگر بخواهید خوش قولی را به بچه ها یاد دهید اما خودتان خوش قول ‏نباشید هیچ نتیجه‌ای نمی‌گیرید‎، یادگیری بچه‌ها، مشاهده‌ای است.
مامان مهرادعشق مامان بابا💙🤱🏻 مامان مهرادعشق مامان بابا💙🤱🏻 ۴ ماهگی
مامان مهرسام🤍 مامان مهرسام🤍 ۷ ماهگی
فرزند شما امروز 14 هفته و 1 روزه است.



چه خنده ای!



پس از گذشت چند هفته با دیدن لبخند کودک، احساس خوشبختی می کنید ولی وقتی برای اولین بار او را قلقلک می دهید و او می خندد آنقدر تحت تاثیر قرار می گیرید که نمی توانید احساسات خود را کنترل کنید.



به دنبال موضوعاتی باشید که همیشه او را بخنداند، آنها بهترین پاسخ را به ارتباط چشمی با شما می دهند. بنابراین به طور مستقیم به چشمان او نگاه کنید. لبخند زدن بهترین راه برای شروع این ارتباط است. برای اینکه لبخندهای او را دوباره به خنده تبدیل کنید، انگشتان پا، زیر بغل او یا قسمت های گوشتی و حساس به قلقلک در قسمت ران پای او را به آرامی فشار دهید او با خنده یا جیغ پاسخ می دهد تا شما بدانید این کار برای او جالب و سرگرم کننده است. علاوه بر این او بهتر می تواند به شما خیره شود و تعامل چهره به چهره برقرار کند، سعی کنید با صورت خود شکلک های بامزه بسازید (مثلا به طور اغراق آمیزی تعجب کنید) در همین حال ران و انگشتان پای او را قلقلک دهید تا با افزودن ابعاد دیگر شوخی به بازی کودک، او را بیشتر بخندانید.



آنها دوست دارند تجربه هایی که بیش از یک حس را در آنها تحریک می کند، به یاد آورده و با آن سرگرم شوند. پس اگر صدای خنده دار دربیاورید و همزمان او را قلقلک دهید برای او سرگرم کننده تر است، به او اجازه دهید با صدای بلند و با خوشحالی بخندد.



قلقلک: بسیاری از کودکان هنگام قلقلک می خندند، برای خنداندن او همزمان با قلقلک بازی سرگرم کننده ای انجام دهید.
مامان kiyan🩵sogand🩷 مامان kiyan🩵sogand🩷 ۵ ماهگی
‍ ‍ ‌ #از_شیر_گرفتن_کودک

ده حرکت مهم برای از شیر گرفتن کودک


1-از شیر گرفتن بچه وقت و صبر می‌خواهد

بهتر است یک بازه زمانی چند هفته‌ای را برای ترک شیر،برای او در نظر بگیرید.
در این دوران مادر و کودکی ها باید برنامه‌های ویژه‌ای تدارک ببینید زیرا بچه‌ها معمولاً پرخاشگر می‌شوند.
آرامش خود را حفظ وسعی کنید رفتاری آگاهانه در برابر آن‌ها داشته باشید.
اگر قرارباشد با اولین گریه و فریاد دوباره به او شیربدهید،هیچوقت موفق نخواهید شد.

2- پیش از آن که کودک را از شیر بگیرید، او را به غذا خوردن و نوشیدن مایعات با لیوان عادت دهید

3- به تدریج فاصله زمانی شیر دادن‌ها را بیشتر کنید

4- اگر شاغل هستید و کودکتان عادت کرده است که در زمان و مکان خاصی شیر بخورد، باید حواستان به زمان باشد

5- در برنامه‌های روزانه‌ی او تغییرهایی به وجود اورید

6- از همسرتان کمک بگیرید.از او بخواهید وقت بیشتری را با فرزندتان بگذراند.

7- اگر امکان دارد، او را با پدر و مادربزرگش یا یکی از اعضای خانواده که با او صمیمیت بیشتری دارد، به مسافرت بفرستید

8- در طول روز وقت بیشتری به کودکتان اختصاص دهید

9- در روش‌های سنتی، مادران موادی مانند فلفل را به نوک سینه خود می‌زدند تا کودک از خوردن شیر امتناع کند

10- سعی نکنید خود را بیمار و سینه‌تان را زخمی نشان دهید
مادر و کودکی ها با این کار کودک ناراحت می‌شود و ممکن است از وضعیت پیش‌آمده بترسد و وحشت کند.در این حالت نه تنها مشکلی حل نمی‌شود بلکه موضوع جدیدی به مشکلات خود اضافه کرده‌اید.
مامان kiyan🩵sogand🩷 مامان kiyan🩵sogand🩷 ۵ ماهگی
‍ ‍با #حسادت کودکان چه کنیم؟

١- فرو نشاندن حسادت کودک از طریق فشار ، اجبار یا تنبیه امکان پذیر نیست.

٢- تفهیم و آگاهی : به کودک گفته شود که ما تو را دوست داریم و اگر به کودک دیگر بیشتر توجه می شود به خاطر کوچکی و ناتوانی اوست.

٣-رعایت اعتدال :در عین توجه و محبت به کودک کوچکتر بخشی از محبت خود را متوجه کودکان دیگر کنید و از مقایسه آنها بپرهیزید.

٤- محبت در تنهایی: کودک حسود را در کنار خود بگیرید ، دست بر سرو رویش بکشید تا احساس کند مورد توجه است.

٥-ایجاد زمینه اعتماد: به او اطمینان بدهید که از داشتن فرزندی مانند او احساس لذت می کنید.

٦-ارجاع کار : کارهای کودک دیگر را در صورت تمایل به کودک حسود واگذار کنید مانند نگهداری ، آرام کردن ، لباس پوشاندن و….

٧-جرات دادن : باید به کودک حسود گفت؛ تو قوی و شجاع هستی و می توانی کارهای خودت را انجام دهی.

٨- عقده تکانی : نگاه داشتن حسادت به زیان کودک است و لازم است آن را بیان کند و به پدر و مادر بگوید که کودک دیگر را دوست ندارد. برای حفظ خونسردی او اجازه دهید تا احساسش را ببان کند.

٩- جابگزین کردن : گاه کودک حسود می خواهد برادر یا خواهر خود را کتک بزند ، بهتر است یک عروسک بزرگ به او داد تا دق دلی اش را روی آن خالی کند.

١٠-سعی کنید نقاط مثبتی را در کودک حسود پیدا کنید و او را بدان خاطر بستایید.

١١- با بازی درمانی و نقاشی اجازه دهید بچه ها احساس خود را بیان کنند و تخلیه روانی شوند.

١٢-اعتماد به نفس را در او افزایش دهيم.