۳ پاسخ

دقیقا همینطوره خیلی به ژنتیک و تلاش خودتون هم مربوط میشها
من شکمم بعد یکسال کامل جمع شد انگار نه انگار باردار شدمو زایمان داشتم

منکه برام مهم نیس هر جوری بودبو د😁

ممنون عزیزم.. دقیقا دغدغه اینروزای من همون جمع کردنه شکم🥲

سوال های مرتبط

مامان دردونه مامان دردونه ۳ ماهگی
درباره بستن شکم بعد از زایمان
این نتیجه چیزهاییه که خوندم و دیدم و تصمیم خودم بر این شده.
بستن شکم بعد از زایمان، تاثیری روی جمع شدن شکم نداره. جمع شدن شکم به کوچیک شدن رحم و برگشت عضلات به حالت قبلی و سفت شدنشون مربوط میشه. کوچیک شدن رحم و برگشتش به لگن حدود دو هفته زمان میبره‌ و برگشت عضلات حدود ۴ تا ۶ ماه. بستن شکم مخصوصا اگه خیلی محکم ببندین فقط یه فشار و درد اضافه بهتون تحمیل میکنه که ممکنه باعث دفع نشدن لخته های رحم و در صورت سزارین باعث چسبندگی بشه‌.
ولی اگه تصمیم به بستنش داشتین، برای اینکه فقط یه حمایتی برای عضلات ایجاد بشه مخصوصا برای کسانی که دچار دیاستیزیس (جداشدن عضلات شکمی) شدید شدن، بعد از اتمام خونریزی باشه.
ولی بستن لگن خیلی مهمه. هم طبیعی و هم سزارین باید بلافاصله بعد زایمان لگن رو ببندن تا استخوان ها سریعتر سرجاشون برگردن. میشه با شال یا پارچه یه گره ساده زد یا از کمربندهای مخصوص بستن لگن استفاده کرد. بستن لگن به کاهش عوارض بارداری مخصوصا اونایی که تو سنین بالا تازه بروز میکنن، خیلی کمک میکنه.
برای جمع شدن سریعتر عضلات شکم باید چیکار کرد؟
بهترین راه که البته زمان بر هست ولی بدون هیچ آسیبی هست ورزش هست که برای طبیعی از یک ماه ونیم بعد زایمان و برای سزارین از دو ماه بعد زایمان میشه شروع کرد. اصلا هم حرکات شکمی نباید انجام داد مخصوصا پلانک و دراز نشست چون باعث تشدید دیاستزیس میشه. مربی تون رو با دقت انتخاب کنید.
اگه قصد ورزش رفتن ندارین هم فقط تمرینات تنفس شکمی مثل وکیوم کردن رو انجام بدین.
اینایی که میگن ما شکم رو بستیم زود جمع شد چی؟ جمع شدن شکم هم مثه ترک خوردن بارداری متاثر از ژنتیک و وضعیت عضلانیه و بافت چربی فرد هست. اون آدم نمیبست هم شکمش جمع میشد.
مامان دونه انار❤️هدی مامان دونه انار❤️هدی ۲ ماهگی
مامان کوروش🦖 مامان کوروش🦖 روزهای ابتدایی تولد
تکنیک های تنفسی زایمان

در آخرین مرحله زایمان آماده هستید تا فرزند خود را به دنیا آورید. هدف از کنترل تنفس در در مرحله انتقالی و مرحله آخر زایمان این است که تا زمانی که ماما یا پزشک اجازه نداده است زور نزنید. زور زدن تنها باید وقتی اتفاق بیفتد که دهانه رحم به طور کامل باز شده باشد.

به دلیل احساس فشاری که در این مرحله در معقد احساس می‌کنید تمایل به زور زدن خواهید داشت. اما به کار بردن تکنیک‌های تنفسی به شما در پرت کردن حواستان کمک می‌کند.

زمانی که احساس کردید نیاز به زور زدن دارید نفس عمیق بکشید و ریه‌هایتان را از هوا پر کنید. سپس چانه خود را به سمت قفسه سینه نزدیک کنید و آرام آرام طی ۶ مرحله با صدای «هی» (hee) هوا را خارج کنید. در انتها تصور کنید یک شمع روبرویتان روشن است و می‌خواهید آن را خاموش کنید. بازدم آخر را مثل فوت کردن یک شمع با صدای «هوو» (who) انجام دهید.

بعد از اجرای این تکنیک می‌توانید به طور عادی نفس بکشید. این کار را سه بار انجام دهید تا برای دفعه بعد که نیاز به زور زدن دارید انرژی ذخیره کنید. به خاطر داشته باشید که زور زدن باید ۵ تا ۶ ثانیه طول بکشد. مامای همراه یا همسرتان می‌تواند برایتان زمان بگیرد.

وقتی زور می‌زنید نفستان را حبس نکنید و عضلات لگن را ریلکس کنید. این کار به خروج راحت‌تر نوزاد کمک می‌کند. حبس کردن نفس باعث آسیب به کف لگن و اختلال در اکسیژن رسانی به نوزاد می‌شود.