۹ پاسخ

تولدت مبارک انشالله به همه ی خواسته های دلت برسی ❤❤

تولدت مبارک مامان جان🌹

به سلامتی عزیزم 🙏 منم امشب 31 رو فوت کردم

🎂🎂🎂

صبر کن ۴۰ سالت شد متوجه میشی

بعضی وقتها تقدیر تو نرسیدنه
خداروشکر که گل دخترت هست
تولدت مبارک

تولدتون مبارک باشه

قلبم تولدت مبارک قشنگ من. انشاالله حال دلت کنار. خانواده عالی باشه

تولدت مبارک گلم
منم هجدهم۳۶رو فوت میکنم
برات از خدا سلامتی میخام❤

سوال های مرتبط

مامان مطهره خانوم مامان مطهره خانوم ۲ سالگی
سن واقعی از پوشک گرفتن تقریباً دو سال و سه ماه، دو سال و ۴ ماه. یعنی اتمام و پایان دو سالگی باید اتفاق بیفته، یک تا دو ماه حتی تا ۳ ماه بگذره و ما اقدام کنیم به از پوشک گرفتن. پس این سن واقعی است و حتما این سن رو دقت کنید تا به بچه ها فشار نابجا ونا مناسب نیاریم. چون وقتی که خودمان عجله می کنیم برای پوشک گرفتن این پروسه رو به هم میزنیم. اصلاً طبیعی اینه که بچه ها تو سن دو سال نیم کنترل ادرار خودش را به صورت کامل به دست میاره، تازه همین هم سن همه بچه ها نیست. مثل راه رفتن مثل دندان دراوردن ما چطور الان همه به این نتیجه رسیدیم که درسته میگن بچه ها تا قبل از یکسالگی راه می روند ولی مثلاً ما بچه‌هایی داریم به صورت موردی که در سن ۱۴ ماهگی راه می رن. ۱۵ ماهگی راه میرن. قبلش تو مرحله چهار دست و پا هستن. آیا ما به این بچه‌ها فشار میاریم؟ هممون متفق القول هستیم که نباید به بچه فشار آورد.

این سن دو سال نیم که میگیم کنترل ادرار به دست میاد این هم به همان صورته. اگه بچه ای دو سال و ۷ ماه دو سال و هشت ماهش بود و هنوز کنترل ادرار شو به دست نیاورده ما هیچ اصرار و فشاری نباید بهش بیاریم که چرا این اتفاق ‌نیفتاد. چرا چون سن کنترل ادرار برای هر کودک متفاوته. این را به عنوان یک قانون باید بپذیریم مثل راه رفتن مثل دندان درآوردن. آیا ما همه بچه ها توسن شش ماهگی دندان در میان ؟یا تو سن هفت ماهگی؟ نه. بر اساس ژنتیک، تغذیه و خیلی چیزهای دیگر ممکنه این تغییر کنه.
مامان ریحانه خانوم مامان ریحانه خانوم ۲ سالگی
سلام مامانا یه راهنمایی می‌خوام ازتون. از اونجایی که دختر من هیچ جوره غذا نمیخورد تا همین یک ماه پیش همش با بازی های موبایلی و کارتون سرگرمش میکردم تا دو قاشق غذا بخوره، یعنی بعضی روزا حتی جمعا سه ساعت هم میشد که با موبایل و تی وی مشغول میشد. تو اون مدت خیلیییی چیزای خوب یاد گرفت. الان کل حروف الفبای انگلیسی رو بلده یعنی اگه یه کلمه انگلیسی ببینه حروفش رو یکی یکی میگه (یعنی هجی میکنه) و تمام رنگها و میوه ها رو به فارسی و انگلیسی بلده و برای هر میوه و حیوونی هم شعر بلده. در حدی که وقتی یک ماه پیش بردمش مهد خود مربیاش شاخ دراوردن که این بچه چطور این همه چیز رو بلده؟ ولی از اونجایی که نگران چشماش بودم یک ماه پیش عزمم رو جزم کردم و موبایل رو ازش گرفتم و بجاش بردمش مهد. الان یک ماهه که به هیچ عنوان با گوشی بازی نکرده. اما حس میکنم خیلی خوب بود که اون همه چیز یاد گرفت.... به نظرتون اگه بازم بهش روزا یه تایمی گوشی بدم ( در حد نیم ساعت) ضرر داره؟ نمیخوام مثل قبلنا معتادش بشه ولی از طرفی هم اگه ندم حس میکنم چیزی یاد نمیگیره. نظرتون چیه؟
مامان برسام😍🧿 مامان برسام😍🧿 ۲ سالگی
سلام به شما
شاید خیلی از شما مادران گرامی این رفتار ناپسندانه فرزندتون رو تجربه کردید.
اولا عرض کنم که اکثر بچه ها تا سن ۵ یا ۶ سالگی دست به زن دارند.(که واقعا منطقی برای آن ندارند)
دوما چون میدونم حوصله خواندن متن طولانی رو ندارید سریع سر اصل مطلب میرم.
فرزندتون شما رو زد:
♦️اگر زیر ۳ سال هست فقط با اخم و کم محلی به اون جواب بدید. دقت کنید این کم محلی نباید ۵ دقیقه باشه و بعدش تمام! چون بچه آن وقت فکر میکنه خب من میزنم فوقش ده دقیقه اخم میکنن و بعدش نازم رو میکشن. باید با بی محلی بهش گوشزد کنید.
به هیچ وجه متقابلا نزنیدش به هیچ عنوان! چون بدتر واکنش نشون میده.
♦️اگر بین ۳ تا ۶ سال هست باید اون رو از چیزهایی که دوست داره محروم کنید تا یاد بگیرد. خواهش می کنم بعضی مادران زود دلشان نسوزد و یادشان نرود از چیزی که فرزندشون رو محروم کردن. خیلی از مادرها زود یادشون میره و این تنبیه رو کلا فسخ می کنند!
اگر بچه به این نتیجه برسه که من دست درازی می کنم فقط در حد زبان محروم میشم و فردایش خودم رو لوس کنم یادشون میره! اینجاست که بچه تربیت نمیشه و کارهای بدتری میکنه.
♦️لطفا وقتی به بچتون میگید نمی برمت، یا واست نمی خرم پای حرفتون بمونید حتی اگر دیدید خودش را لوس کرد و یا گریه کرد و...
واقعا نبریدش یا برایش نخرید تا عادت کند و بداند که حرفتان باد هوا نیست.
♦️مادران این خیلی مهمه که بچه ها حرفتون رو سند بدونن!
♦️لطفا پدرها هم مادرها رو همراهی کنند. اینکه مادر بچه را تنبیه کند و پدر میانجی گری کند و مادر را توبیخ کند بچه اینجا سوءاستفاده می کند و هرچه دلش خواست انجام می دهد. و اصلا دیگر حرف مادرش برایش اهمییت ندارد.