سوال های مرتبط

مامان Gandom مامان Gandom ۱ سالگی
#روغن_خارمریم

❤️ #افزایش_شیر_مادر

🔹 هزاران سال است که بانوان از گیاهان دارویی برای تحریک و افزایش تولید شیر مادر استفاده می کنند. یکی از این درمان های طبیعی خار مریم است. 

🔸 این گیاه که به نام خار مریم و خار مریم مقدس نیز شناخته می شود، گیاهی افسانه ای است. داستان های مربوط به مدت ها پیش حاکی از آن است که وقتی شیر از پستان حضرت مریم، مادر باکره بر روی این گیاه پاشیده می شود، رگ های سفید از برگ های گیاه خار مریم عبور می کند. از نظر برخی، این رگهای سفید نماد شیر مادر است و اعتقاد بر این است که وقتی مادر شیرده از این گیاه استفاده می کند، منجر به افزایش میزان شیر وی خواهد شد.

🔹 استروژن های گیاهی موجود در خار مریم برای افزایش شیر مادر می توانند یکی از دلایلی باشد که زنان هنگام مصرف این گیاه گزارش می کنند که شیر بیشتری تولید می کنند.

          🔺🔻🔺🔻🔺🔻

💠 خار مریم به طور کلی یک گیاه سالم محسوب می شود. شایع ترین عوارض جانبی، خفیف و مربوط به معده است. در صورت مصرف زیاد، مدفوع شل، ناراحتی معده، حالت تهوع و استفراغ امکان پذیر است.

⭕️ وزن هر شیشه: ۲۵۰ میلی لیتر
⭕️ مصرف به صورت موضعی و خوراکی

#روغن
#روغن_خار_مریم
#کاژان
مامان آروین مامان آروین ۱ سالگی
قرص لونژیل چگونه عمل می کند؟
قرص ضد حاملگی لونژیل، به صورت زیر عمل می کند که بهتر است آنها را بدانید:

1- تخریب تخمک گذاری:
قرص لونژیل مانع از تخمک گذاری می شود یا تخمک گذاری را به تاخیر می اندازد. اگر قرص لونژیل قبل از تخمک گذاری مصرف شود، مانع از افزایش هورمون (LH) و همینطور مانع از رشد و بلوغ فولیکول و یا آزاد شدن تخمک می شود. این مکانیزم اصلی فعالیت قرص لونژیل است.

2- مانع از لانه گزینی نمی شود:
در مطالعات انجام شده! نشان داده شده است که زنانی که قبل از تخمک گذاری قرص اورژانسی مصرف می کنند! احتمال بارداری نزدیک به صفر است در حالی که بارداری در خانم هایی که قرص اورژانسی را در روز تخمک گذاری یا بعد از آن مصرف می کنند! با احتمال بیشتری اتفاق می افتد. این مطالعات نشان میدهد که قرص های اورژانسی قادر به جلوگیری از تخمک گذاری نیستند.

اکثر مطالعات نشان می دهد که قرص اورژانسی لونژیل، بر روی اندومتری تاثیری ندارد و لونژیل از کاشت نطفه بر روی پوشش رحم جلوگیری نمی کند .
مامان فندقی🫂🍁✨️ مامان فندقی🫂🍁✨️ ۱ سالگی
استفاده از کلمات "لطفا، بی‌زحمت و کلمات مودبانه" در بعضی مواقع اشتباه است.

مطمئنا برای خواست های کوچکی مانند «بی زحمت نمکدونو بده یا «لطفا در را ببند» كلمه لطفا از تعارفات معمولی است. روش تند خشنی نیز برای فرمانها وجود دارد «نمکدونو بده» یا «در را ببند».

كلمه لطفا را به این دلیل در مورد کودکانمان به کار می بریم تا روش‌های مودبانه را برای خواست های کوچک به آنها بیاموزیم

بکار بردن «لطفا» برای لحظاتی که آرامش حکمفرماست خوب است. وقتی واقعا آشفته هستیم، اداکردن آرامِ «لطفا» می تواند سبب دردسر باشد. گفتگوی زیر را ملاحظه کنید

مادر: (سعی می کند مؤدب باشد لطفا روی کاناپه نپر.
کودک: (به پریدن ادامه می دهد.) مادر: (بلندتر) لطفا این کارو نکن.
کودک: حرف گوش نمی‌دهد
مادر: (ناگهان کودک را با سیلی میزند) من از تو خواهش کردم، نکردم؟
چه اتفاقی افتاد؟ چرا مادر در عرض چند ثانیه از نزاکت به خشونت رسید؟ واقعیت این است که وقتی شما با کودک اینگونه مودبانه رفتار می کنید و او شما را نادیده می انگارد، عصبانیت با سرعت بیشتری وجودتان را پر می کند و شما به این فکر می افتید که «این بچه چطور در برابر من مقاومت می کند، اونم بعد از اینکه این همه باهاش مؤدب بودم؟ نشونش میدم؟ آره!»

وقتی شما می خواهید کاری بلافاصله انجام شود، بهتر است با قاطعیت و اندکی خشونت آنرا بخواهید نه با خواهش. یک جمله با صدای بلند و لحنی آرام «کاناپه را درست نکردن که روش بپرن» احتمالا پریدن را خیلی زودتر متوقف خواهد کرد. اگر کودک سماجت کند معمولا می توان او را با تکرار محکم "مبل را برای این درست نکردن که تو روش بپری؟" سریعا به عکس العمل واداشت.
مامان آروین مامان آروین ۱ سالگی
نشانه‌های رویش دندان در نوزاد
در مرحله رویش دندان در نوزادان، برخی نشانه‌هایی ممکن است مشاهده شود که این مرحله از رشد فیزیولوژیکی نشان‌دهنده ورود نوزاد به یک فاز جدید است. نشانه‌های اصلی رویش دندان در نوزادان عبارتند از:

تغییرات در لثه‌ها: لثه‌های نوزاد ممکن است قرمز شده و یا تورم داشته باشند.

خارش دهانی: نوزاد ممکن است به دلیل رویش دندان‌ها در منطقه دهانش احساس خارش و ناراحتی کند.

بی‌قراری و تغییرات در خواب: رویش دندان‌ها ممکن است باعث بی‌قراری و تغییرات در الگوی خواب نوزاد شود.

بی‌اشتهایی و بلندی صدا: بعضی نوزادان در این دوره ممکن است کمتر غذا بخورند و یا بلندتر صدا بدهند، که ممکن است به دلیل ناراحتی ناشی از رویش دندان باشد.

بیشتر ملچ ملچ کردن: برخی نوزادان ممکن است از این روزها بیشتر به ملچ ملچ کردن علاقه نشان دهند، که می‌تواند نشانه‌ای از رویش دندان باشد.

بی‌قراری و تغییرات در خواب: رویش دندان‌ها می‌تواند باعث بی‌قراری در نوزاد شود و تغییرات در الگوی خواب او را تحت تأثیر قرار دهد. ممکن است نوزاد در طول شب بیشتر بیدار شود یا خواب ناقص‌تری داشته باشد