۳ پاسخ

ولی تو کشور ایران و دین اسلام راه نجاتی واسه زن وجود ندارد که زن بخواهد خود را نجات دهد

اتفاقا دین اسلام برای زن ارزش قائل شده و محترم

دین اسلام خودش با ثروت یک زن ترویج پیدا کرد
حضرت خدیجه
و اسلام واقعی زن رو ماشین جوجه کشی نمیدونه
چون حتی زمان پیامبران و امامان زن ها باید کنیز برای کارهای خانه و دایه برای نگهداری بچه و حتی گاهی هموندایه ب بچه شیر میداد
دراین حد زن بایست خدم و حشم داشته باشه

ولی حالا چی؟
فقط ب زن میگن بشین بشور بساب بچه بیار هیچ حقیم در قبال این بچه نداری

سوال های مرتبط

مامان فندقی🫂🍁✨️ مامان فندقی🫂🍁✨️ ۱ سالگی
پیامبر رحمت حضرت محمد مصطفی (ص) فرمودند: «من به خاطر پنج خصلت کودکان را دوست می‌دارم.»

اول: کودکان زیاد گریه می کنند
پیامبر خدا (ص) فرمودند: «من کودکان را دوست دارم به خاطر اینکه آنها گریه‌ می کنند.» آری خداوند بندگانی را که اشک می‌ریزند و گریه می‌کنند دوست دارد. 

دوم: کودکان با خاک بازی می‌کنند
پیامبر اکرم (ص) فرمودند: «من کودکان را دوست دارم برای اینکه آنها تکبر ندارند؛ با خاک بازی می‌کنند و روی آن می‌غلتند.»

سوم: کودکان دعوا می‌کنند اما کینه ندارند
رسول اکرم (ص) می فرمایند: «دعوا کردن کودکان همراه با کینه نیست». کودکان همانطور که زود قهر می کنند زود هم آشتی می‌کنند و از یکدیگر کینه به دل نمی گیرند.

چهارم: کودکان چیزی برای فردا ذخیره نمی‌کنند
کودکان امروز هر چه دارند می‌خورند و اصلا نمی‌گویند کمی از آن را برای فردا بگذاریم، اما بزرگ‌ترها این گونه نیستند و دائم به فکر فردا هستند.

پنجم: کودکان می‌سازند و سپس خراب می کنند
کودکان به آنچه می سازند دلبستگی ندارند اما بزرگترها به آنچه در این دنیا به دست می آورند دل می بندند.
مامان فندقی🫂🍁✨️ مامان فندقی🫂🍁✨️ ۱ سالگی
✅بدزبانی كودک را ناديده بگيريد❌

اگر به طور اتفاقی،‌ كودكتان واژه ناشايستی را به كار برد، سعی كنيد به بدزبانی او، بی‌توجهی نشان دهيد. وانمود كنيد كه آن را هرگز نشنيده‌ايد، بنابراين هرگونه تاثیر آن را بر خودتان از بين برده و بازی او را به یک بازی یک نفره تبديل كنيد، چيزی كه اصلا برای كودكان جالب نيست.

خودتان هم بدزبانی نكنید
از آنجا كه می‌دانید بدزبانی شیوه‌ای است كه كودک برای اعمال كنترل بر شما به كار می‌گیرد، پس خودتان بدزبانی نكنید. او ممكن است به دنبال راه‌هایی باشد تا عمدا شما را عصبانی كند و با بدزبانی، توجه شما را به خود جلب كند. پس از شركت در این بازی خودداری كنید.

✅وقتی پدر و مادر بیش از حد برای فرزندانشان تلاش کنند، دیگر جایی نمی‌ماند که فرزندان برای خودشان تلاش کنند. اگر کودک می‌تواند خودش به تنهایی دکمه‌های پیرهنش یا بند کفشش را ببندد یا تکالیف مدرسه را انجام دهد اجازه دهید خودش این کار را خودش انجام دهد مگر اینکه خودش‌ کمک بخواهد.
مامان ماهی مامان ماهی ۲ سالگی
مامان فندقی🫂🍁✨️ مامان فندقی🫂🍁✨️ ۱ سالگی
استفاده از کلمات "لطفا، بی‌زحمت و کلمات مودبانه" در بعضی مواقع اشتباه است.

مطمئنا برای خواست های کوچکی مانند «بی زحمت نمکدونو بده یا «لطفا در را ببند» كلمه لطفا از تعارفات معمولی است. روش تند خشنی نیز برای فرمانها وجود دارد «نمکدونو بده» یا «در را ببند».

كلمه لطفا را به این دلیل در مورد کودکانمان به کار می بریم تا روش‌های مودبانه را برای خواست های کوچک به آنها بیاموزیم

بکار بردن «لطفا» برای لحظاتی که آرامش حکمفرماست خوب است. وقتی واقعا آشفته هستیم، اداکردن آرامِ «لطفا» می تواند سبب دردسر باشد. گفتگوی زیر را ملاحظه کنید

مادر: (سعی می کند مؤدب باشد لطفا روی کاناپه نپر.
کودک: (به پریدن ادامه می دهد.) مادر: (بلندتر) لطفا این کارو نکن.
کودک: حرف گوش نمی‌دهد
مادر: (ناگهان کودک را با سیلی میزند) من از تو خواهش کردم، نکردم؟
چه اتفاقی افتاد؟ چرا مادر در عرض چند ثانیه از نزاکت به خشونت رسید؟ واقعیت این است که وقتی شما با کودک اینگونه مودبانه رفتار می کنید و او شما را نادیده می انگارد، عصبانیت با سرعت بیشتری وجودتان را پر می کند و شما به این فکر می افتید که «این بچه چطور در برابر من مقاومت می کند، اونم بعد از اینکه این همه باهاش مؤدب بودم؟ نشونش میدم؟ آره!»

وقتی شما می خواهید کاری بلافاصله انجام شود، بهتر است با قاطعیت و اندکی خشونت آنرا بخواهید نه با خواهش. یک جمله با صدای بلند و لحنی آرام «کاناپه را درست نکردن که روش بپرن» احتمالا پریدن را خیلی زودتر متوقف خواهد کرد. اگر کودک سماجت کند معمولا می توان او را با تکرار محکم "مبل را برای این درست نکردن که تو روش بپری؟" سریعا به عکس العمل واداشت.