سوال های مرتبط

مامان فرشاد مامان فرشاد ۶ ماهگی
مامان محمدمهدی مامان محمدمهدی ۹ ماهگی
به نام خدا
سیب وگلابی پخته شده
فواید دادن گلابی به نوزاد چیست؟
گلابی حاوی مجموعه ای کامل از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله مس، ویتامین ث، سایر آنتی اکسیدان ها و ویتامین کا است. مس به جذب آهن کمک می کند، آنتی اکسیدانها سیستم ایمنی سالم را تقویت می نمایند و ویتامین کا باعث سلامتی خون می شود. گلابی به دلیل محتوی بالای فیبر مشهور است و بخش اعظم فیبر آن در پوست وجود دارد. رنگ پوست گلابی نشان دهنده ترکیبات گیاهی منحصر به فرد این میوه و در نتیجه مواد مغذی مفید برای بدن انسان است. به عنوان مثال، گلابی های پوست قرمز حاوی بتاکاروتن هستند که در سلامت بینایی، پوست و عملکرد ایمنی بدن اهمیت دارند.
فواید سیب پخته برای نوزادان
اگرچه پختن باعث می شود سیب مقداری از مزایای تغذیه ای خود را از دست بدهد، اما همچنان بهترین راه برای نوزادان خردسالی است که برای اولین بار سیب می خورند. جوشاندن سیب نه تنها میوه را نرم کرده و به خردسالان اجازه می دهد آن را راحت تر کنترل و بجوند، بلکه باعث شکسته شدن فیبرهای جامد موجود در گوشت سیب می شود و به معده کودک نابالغ اجازه می دهد کمی راحت تر آنها را هضم کند.

در ضمن، هضم پوست سیب و سیب خام نه تنها دشوارتر است بلکه جویدن و بلعیدن برای نوزادان نیز پیچیده تر است. در آغاز، ما می خواهیم همه چیز را برای نوزادان کوچک خود آسان و ایمن کنیم!
مامان فرشاد مامان فرشاد ۶ ماهگی
کودکان از چه زمانی باید سرلاک مصرف کنند؟
معمولاً کودکان تا 6 ماهگی از شیر مادر تغذیه می‌کنند و نیاز کمتری به غذاهای کمکی دارند. ولی بعد از این مدت می توانید برای تأمین نیازهای کودکتان از سرلاک کمک بگیرید. به گفته پزشکان می توان این مدت را کوتاه تر و به 4 ماهگی نیز رساند. ولی به هیچ عنوان قبل از 4 ماهگی نباید از سرلاک استفاده کنید. دلیل این موضوع به موارد زیر برمی گردد:

تا 4 ماهگی رشد کودک به صورت طبیعی ادامه دارد و بهتر است از دادن غذاهای جامد و سفت به نوزاد خودداری شود. شیر مادر بهترین و مقوی ترین غذایی است که نیازهای بدن کودک را تأمین می کند.
ممکن است نوزاد نتواند مواد جامد را بلعیده و سیستم گوارشی نیز نتواند آن را هضم و جذب نماید.
این ماده کمکی دارای طعم خوبی است و در نتیجه ممکن است باعث شود تا دیگر نوزاد از شیر مادر تغذیه نکند.
احتمال بروز مشکلات گوارشی مانند عدم تحمل لاکتوز و یا مسائلی مانند حساسیت غذایی و یا عفونت در این سن وجود دارد؛ زیرا بدن کودک به تکامل لازم نرسیده و احتمال بروز واکنش های این‌چنینی وجود دارد.
ولی بعد از 6 ماهگی می توان با خیال راحت تر از سرلاک به عنوان غذای کمکی استفاده کرد. این‌که سرلاک به عنوان غذای کودک تکامل نوزاد کمک می کند، به دلیل ترکیبات آن است که کمبودهای شیر مادر را جبران می کند. با این‌که شیر مادر غذای کاملی است، ولی ممکن است برای برخی نوزادان کافی نبوده و نیاز به استفاده از این ماده غذایی باشد. دارا بودن انواع مواد مغذی برای رشد کودک در این غذای کمکی باعث شده تا مادران بیشتر تمایل به مصرف آن پیدا نمایند. همچنین طعم‌های مختلف آن نیز دلیل دیگر توجه به سرلاک شده است.
مامان هاکان❤️ مامان هاکان❤️ ۷ ماهگی
* ‍ چگونه غذای کودک خود را مقوی و مغذی کنیم؟

موادي كه #انرژي_غذا را بيشتر مي كنند ( #مقوي_سازي ) :

براي مقوي كردن غذاي كودك مي توانيد به هر وعده غذاي او يك قاشق مرباخوري روغن مايع يا روغن زيتون يا مقداري آرد گندم اضافه كنيد.

موادي كه علاوه بر #انرژي، #پروتئين_غذا را بيشتر مي كند ( #مغذي_سازي ) :

در صورت امكان كمي گوشت مرغ، ماهي، گوسفند و...، انواع حبوبات مانند نخود، لوبيا، عدس و ماش كه كاملا" پخته شده (بعد از ماه هشتم) و له شده را به غذاي شيرخوار اضافه كرد . تخم مرغ آب پز سفت شده را نيزمي توان داخل سوپ و يا ماكاروني پس از طبخ رنده كرد و يا مي توان آن را با كمي شير مخلوط و نرم كرده و به غذاي شيرخوار اضافه كرد

با استفاده از پوره جوانه غلات و حبوبات مي توان غذاي كودك را مقوي و مغذي كرد مي توانيد جوانه كامل يا پودر آنها را به سوپ يا آش كودك اضافه كنيد. جوانه غلات و حبوبات به هضم غذاي كودك كمك مي كند، مي توانيد جوانه گندم را پس از خشك كردن، پودر كرده و به همراه ماست يا آبميوه به كودك بدهيد.

👶 کودک من 👶
🍎 تغذیه کودک من 🍏
مامان فرشاد مامان فرشاد ۶ ماهگی
لیست غذای کودک شش ماهه به بالا
شیر مادر
اولین غذای طبیعی و عالی برای کودک شما است. نسبت ها و مقادیر مناسبی از کالری، پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی برای تامین نیازهای کودک در شش ماه اول زندگی دارد.

غلات
لوگاو اولین غذای نیمه جامدی است که به نوزاد داده می شود. بعد از ۸ ماه، به برنج ضخیم تر روی برنج پخته شده بروید. تا ده ماهگی، کودک شما ممکن است برنج خانواده را تقسیم کند. با افزودن شیر مادر یا شیر خشک، لوگاو را به غذایی خوشمزه برای کودک خود تبدیل کنید. زرده تخم مرغ و پودر دیلیس را نیز ممکن است به لوگا اضافه کنید.

محصولات ریشه ای مانند سیب زمینی
این مواد غذایی سرشار از انرژی و فیبر را به کودک خود ارائه دهید. آن را له کنید و با شیر غنی کنید.

میوه هایی مانند انبه ، موز
انواع مواد مغذی را برای سلامتی فراهم می کنند. میوه هایی که منابع غنی از ویتامین سی هستند به کودک شما برای سالم نگه داشتن لثه ها، جلوگیری از کبودی آسان و کمک به بدن در مبارزه با عفونت که به آن نیاز دارد کمک می کند.
مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی
▫️کودک مقتدر‌

بگذارید کودک مشکل خود را حل کند

برخی از والدین عادت دارند که مشکلات کودکشان را خود حل کنند.

این والدین شاید برای راحتی و رفاه بیشتر کودک این کار را انجام می دهند اما در واقع این کار باعث می شود تا کودک نتواند روی توانایی های خود تکیه کند و در آینده هم ممکن است نتواند مشکلات خود را حل کند زیرا مطمئن است کسی هست که او را از این وضعیت نجات دهد.

این عادت تا ابد با او همراه خواهد بود و او فردی می شود که در مقابل مشکلات تلاشی نمی کند و منتظر یک ناجی است تا او را نجات دهد.

از تحسین و تمجید زیاد خودداری کنید

درست است که کودکان نیاز دارند تا از آنجا تحسین و تمجید شود اما این تحسین و تمجید همیشه به صورت مثبت جواب نمی دهد.

کودک شما باید خودش به توانایی های خود ایمان داشته باشد تا بتواند عزت نفسش را تقویت کند و بتواند مدیر و مدبر باشد.

کودکان را باید به خاطر تلاش ها و توانایی هایشان تشویق کنید نه اینکه بیهوده آنها را یک فرد موفق تلقی کنی در صورتی در حقیقت این گونه نیست.‌
مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی
5_کودک لوس داری؟ اینجوری رفتار کن 

راههای اصلاح رفتار کودکان لوس ؛ پیشنهاد هایی برای والدینی که فرزند لوس دارند
در صورت سروصدا او را به اتاقش ببرید و مجبور کنید آنجا بماند تا پوزش کند. ایستادن در یک گوشه، ماندن در اتاق، محروم شدن از برنامه مورد علاقه یا ابزار بازی از تنبیهات مناسبی است که می توانید به کار ببندید.
تلاش کنید امکانات را تنها در شرایط مناسب و مطابق معیارهای پذیرفته شده درخواست به آنها بدهید اگر گریه بچه برای نیاز است، سریعاً نیازش را رفع کنید اما گریه متاثر از کج خلقی کوک باید نادیده گرفته شودوسایل را تنها وقتی برایشان بخرید که سزاواری آن را داشته باشند و برایش کاری کرده باشند. انضباط اتاق، مسواک زدن و زمان خواب را مانند یک قانون تغییرناپذیر از او بخواهیدفرزند شما به شما اشتیاق دارد، حتی اگر گاهی به او تحکم کنید دلواپس نباشید که قاطعیت، شما را در نظر او تنفر آمیز نمایش می دهد. یک روز کودک بزرگ می شود و از شما به دلیل تربیت درست تان سپاسگزاری می کند و شما را دلیل تمام موفقیت هایش می داند. همان طور که اگر کودکی لوس و ضعیف تربیت کنید، مستمرا باید از او پشتیبانی کنید و تا وقتی که زنده هستید او کودک لوس شماست و شما را برای این مشکل مقصر می داند
مامان آرتا🐣 مامان آرتا🐣 ۸ ماهگی
مهارت های شناختی، اجتماعی و حرکتی در نوزادان ۱ تا ۳ ماهه

نوزاد یک ماهه شما به احتمال زیاد به صورت مستقیم به چشمان شما نگاه می کند و می تواند به انسان های مورد علاقه خود یعنی مادر و پدر واکنش نشان دهد. اکثر نوزادان سه ماهه می توانند لبخند بزنند و با لبخند زدن رضایت خود از مسائل را نشان دهند. از لحاظ زبانی، شروع به ایجاد آوا و صداهایی از خود می کند که از این طریق با افراد ارتباط برقرار می کند. او از صحبت کردن لذت می برد و ممکن است با صحبت کردن آرام شود و با دقت به حرف های شما گوش فرادهد. مهارت های حرکتی او به حرکات سر او ختم می شوند و می تواند سر خود را به سمت صداها بچرخاند و اشیا را با چشم دنبال کند. او سعی در گرفتن اشیا با دست می کند اما ممکن است در این کار خیلی موفق نباشد اما برای این کار تلاش بسیار می کند. در سن سه ماهگی اگر فرزند کوچک خود را به شکم روی زمین بگذارید، می تواند سر خود را به خوبی بلند کند و گردن خود را به صورت استوار نگه دارد
مامان پرنسس مامان پرنسس ۱۱ ماهگی
بازی های برای تقویت جرات مندی

بازی چشم تو چشم
به اينگونه که کودک با يکی از والدين مقابل هم بوده و به چشمهای هم خيره نگاه ميکنند، و نبايد بخندند،اين تمرين برای کودکانی با اعتماد به نفس پايين،خجالتی و ضعيف بسيار توصيه ميشود چون اين افراد قدرت نگاه کردن در چشمان طرف مقابل را ندارند و اين موجب ضعفشان ميشود.

کشتی گرفتن
با کودک خود کشتی بگيريد و بگذاريد هر از گاهی او برنده شود و هر بار که برنده ميشود با ذوق و شوق فراوان او را تشويق کنيد.

نقش بازی کنيد
در مقابل رفتار کودکان ديگر چه رفتاری از کودک خود انتظار داريد؟ شما نقش کودک خود و کودکتان نقش کودک مقابل را بازی کند، رفتاری که انتظار داريد کودکتان در مقابل کودکان ديگر داشته باشد را با ايفای نقش کودکتان اجرا کنيد، تا کودکتان ياد بگيرد، حال کودک نقش خود را و شما نقش کودک مقابل را بازی کند، از کودکتان بخواهيد همانگونه بازی کند که چندی پيش شما نقش آن را بازی کرده بوديد، و آنقدر اين بازی را تمرين کنيد تا رفتار دلخواهی که انتظار داريد نهادينه شود