۴ پاسخ

باباش از الان روزی ۵دقیقه تمرین میکنه اشکال نداره اذیت نمیشن اگه تایمش کمه

منم بچمو میزارم مامانامون مارو همینجوری بزرگ کردن الان کجای کار ایراد دارا؟

نگه داشتن نوزاد روی پاها از نظر زمان مناسب به رشد عضلانی و توانایی‌های فیزیکی او بستگی دارد. به طور کلی:

1. **از حدود 2 تا 4 ماهگی**: می‌توانید نوزاد را با کمک و حمایت کامل از گردن و پشتش روی پاها نگه دارید. این کار به تقویت عضلات گردن و تنه کمک می‌کند.

2. **از حدود 5 تا 7 ماهگی**: نوزاد ممکن است بتواند با کمک و حمایت بنشیند و پاهایش را روی سطح فشار دهد. در این مرحله، اگر او را روی پاها نگه دارید، ممکن است با کمی فشار به سطح واکنش نشان دهد، که به عنوان "رفلکس استپ" شناخته می‌شود.

3. **از حدود 8 تا 10 ماهگی**: نوزاد می‌تواند با کمک شما بایستد و حتی به اطراف حرکت کند. در این زمان، نگه داشتن او روی پاها می‌تواند به تقویت عضلات پا و آمادگی برای راه رفتن کمک کند.

**توجه:** همیشه هنگام نگه داشتن نوزاد مراقب باشید و از او حمایت کنید تا تعادلش را از دست ندهد. هر کودک با سرعت متفاوتی رشد می‌کند، بنابراین بهتر است به توانایی‌های فردی او توجه کنید.

نزاری عزیزم بچه کمرش شل داغون میشه

سوال های مرتبط