چنتا نکته مهم👇
وقتی کودکتون دچار اسهال میشه مقدار زیادی از آب بدنشو از دست میده پس با استفاده از مایعات فراوان و به دفعات میتونه کمک به جبران این آب از دست رفته باشه.
بهترین تأمین کننده آب  برای بدن کودک خود آب طبیعی هستش از دادن آبمیوه ها صنعتی و زیاد روی در آب میوه ها خانگی پرهیز کنید
مامان عزیز آب جوشیده سرد یک گزینه عالیه اگر در سفر هستید و دسترسی به این مورد نداره بهتره از آب ماجان استفاده کنید آب معدنی توصیه نمیشه
میوه ها رو خوب بشورید خوردن میوه بهتره از آبمیوه است
سعی کنید تو سوپ کودک حتما از سبزیجات استفاده بشه

اگه اسهال کودک شدید نیست، جای نگرانی نیست، با همین خوراکی‌ها میتونید درمانش کنید.

اگه اسهال کودک شدید باشه و یا بیشتر از سه روز ادامه داشته باشه و همراه با تب و دیده شدن خون در مدفوع باشه ، حتما به متخصص اطفال مراجعه کنید.

┄┅┅┅~ 🍓 ~┅┅┅┄   
        @ninifood
┄┅┅┅~ 🍓 ~┅┅┅┄‌

۳ پاسخ

بچه ای که اسهاله فقط آب از دست نمیده
خطرناک ترین بخش از دست دادن یون ها ست
قرص جوشان او آر اس بگیرین استفاده کنید
از پودرش خوش طعم تره و بچه ها معمولا استقبال میکنن و واقعا حالشون رو بهتر میکنه

پمنون از اطلاعات خوبت

👍👍مرسی

سوال های مرتبط

مامان سهیل مامان سهیل ۵ ماهگی
پوره ها باید همیشه با میوه های رسیده درست شوند، زیرا طعم شیرین تر و راحت تر ترکیب می شوند.

    هر میوه ارزش غذایی خاص خود را دارد. باید سعی کنید از میوه های مختلفی استفاده کنید که می توانید با آنها پوره درست کنید تا کودک تغذیه متعادلی داشته باشد.

    ابتدا یک پوره میوه را امتحان کنید و سپس به آرامی به سراغ پوره های میوه بعدی بروید.

    از پرتقال، آناناس و میوه های شور تا 12 ماهگی کودک خودداری کنید زیرا ممکن است باعث ایجاد حساسیت در نوزادان کوچکتر شوند.

    میوه ها را نجوشانید زیرا ممکن است برخی از مواد مغذی آن را از بین ببرد. می توانید آنها را بخارپز کنید تا حداکثر تغذیه را حفظ کنید.
سیب یکی از بهترین گزینه‌هایی است که می‌توانید برای غذا دادن به کودکتان از آن استفاده کنید. این میوه حساسیت ایجاد نمی‌کند و بسیار مقوی است. برای تهیه پوره سیب، میوه را به قطعات کوچک تقسیم کرده و با شعله ملایم حدود 10 دقیقه بپزید تا جایی که مواد مغذی آن از بین نرود و فقط نرم شود. سپس با میکسر به‌صورت پوره دربیاورید. می‌توانید مقداری شیر مادر برای رقیق کردن پوره به آن اضافه کنید. به‌جای سیب می‌توانید از گلابی استفاده کنید.
مامان پسر مامان پسر ۷ ماهگی
🦷تجربه دندون دراوردن👶🏻
دندون دراوردن معمولا بین پنج ماهگی تا سی ماهگی اتفاق میافته
که با تورم و قرمزی و کاهش اشتهای غذایی کودک همراهه
و بین ۲۴ تا ۷۲ ساعت زمان میبره ‌و کودک توی این تایم بی قرار ‌‌و کلافه میشه و نق نق میکنه
بعضی از بچه ها دچار تب و اسهال هم‌میشن که از این از علایم دندون دراوردن نیست (توی پیجم هایلایت دندون دراوردن مفصل توضیح دادم)
برای تسکین دردشون میتونید لثه گیرهاشون داخل فریزر بزارین ‌بدین که داخل دهانشون کنن اگر بچتون مثل پسر من از دست زدن به این سرما خوششون نمیاد میتونید سر شیشه داخلش آب کنید بزارید یخ بزنه به شیشه وصل کنید و‌بدین دستشون
یا اگر پستونکش مثل پسر من سوراخ داره اون آب کنید و بزارین یخ بزنه
گوشت کبابی تیکه بزرگ بصورتی که بتونه دست بگیره هم آرومش میکنه همچنین هویج و خیار البته برای دادن اینها حتما خودتون کنارشون باشین و مراقب
زل دندانی باریج هم کمک کنندست، اگر خیلی اذیت بود به اندازه یک عدس روی اون ناحیه بزنید یا چند قطره استامینوفن بمالید
در کل که پروسه دردناکیه برای کودک سعی کنید بیش از هرچیز کنارش باشین بغلش کنید و بهش عشق بدین تا این مرحله بگذره💖
مامان سهیل مامان سهیل ۵ ماهگی
انواع پوره سبزی برای رشد و سلامت نوزاد توصیه می‌شود. شما می‌توانید ابتدا یک نوع پوره سبزی برای نوزاد خود تهیه کنید و کم‌کم انواع پوره سبزی را به نوزاد خود بدهید. دقت داشته باشید که دمای پوره برای کودک شش ماهه باید شبیه گرمی شیرمادر باشد. 
بهترین زمان برای شروع مصرف سبزیجات قبل از یک سالگی است. پوره سبزیجات بهتر است وعده عصرگاهی نوزاد باشد. این پوره شامل پوره کدوحلوایی، زردک، کدو، مسما و نخود سبزمی‌شود. از سن هشت ماهگی به بعد از کلم بروکلی و گل کلم هم می‌توانید در برنامه غذایی نوزادان استفاده کنید. نوزاد نباید به طور منظم سبزیجات و مواد غذایی که دارای مقادیر زیادی نیترات هستند، مصرف کند. همچنین قبل از 12 ماهگی نباید اسفناج، چغندر و سایر سبزیجات حاوی نیترات مصرف کند. مصرف این سبزیجات می‌تواند بر میزان اکسیژن خون کودک تأثیر منفی بگذارد.
برای تهیه پوره سبزیجات ابتدا باید آن‌ها را تمیز بشویید سپس با پوست بپزید. بعد از پخته شدن، آن‌ها را له کنید. مقداری شیر به آن اضافه کنید و در انتها به آرامی به خورد کودک خود بدهید
پوره سیب زمینی یکی از خوشمزه‌ترین و بهترین انواع پوره برای کودک 6 ماهه است. این پوره ممکن است مانند خیلی از پوره‌ها برای کودک حساسیت زا باشد. به همین دلیل بهتر است تا سه روز به اندازه یک قاشق چای خوری از این پوره را به کودک بدهید. در طی این سه روز، علائم حساسیت پوستی، یا استفراغ و اسهال نباید در نوزاد مشاهده گردد.
موارد زیر از جمله خواص پوره سیب‌زمینی برای کودک محسوب می‌شود:

بهبود دستگاه گوارش

 حفاظت از کبد

خواص ضد ویروسی

حفاظت از پوست 

ایجاد انرژی لازم برای فعالیت کودک
مامان امیررضا مامان امیررضا ۶ ماهگی