تغذیه نوزاد هشت ماهه
با اینکه نوزاد غذای جامد می‌خورد، اما هنوز شیر مادر و شیر خشک هم میخورد، پس به راحتی میتوان تصمیم گرفت چه مقدار از چه چیزی باید مصرف کنند.

فقط فراموش نکنید که هنوز قسمت عمده غذای نوزادهشت ماهه باید مایعات باشد.

به این موضوع اینگونه نگاه کنید

نوزاد شما بین 750 تا 900 کالری در روز نیاز دارد. 400 تا 500 کالری از آن را باید از شیر مادر یا شیر خشک بدست بیاورد.

بنابراین وعده غذایی را با شیر مادر یا یک بطری شیر خشک شروع کنید.

سپس یک وعده غذایی شامل میزان کافی از چربی ها، کربوهیدرات ها و پروتئین به نوزاد بدهید.

در هشت ماهگی، ممکن است بخواهید غذاهای سفره و غذاهای انگشتی با بافت های مختلف را به فهرست غذای نوزاد اضافه کنید.

نوزاد را هنگام صرف غذا کنار خانواده و کنار سفره بنشانید، این یک روش عالی برای پرورش عادات غذایی مناسب است.

هشت ماهگی زمان خوبی برای شروع دادن مایعات به نوزاد است.

در ابتدا، ممکن است فنجان مایعات بیشتر یک اسباب بازی باشد تا یک فنجان، اما خوب است دادن مایعات به نوزاد خود را هرچه زودتر آغاز کنید.

چون باعث می‌‎شود او راحت تر و زودتر به نوشیدن آب و مصرف مایعات عادت کند

۰ پاسخ

سوال های مرتبط

مامان قلب های مامان مامان قلب های مامان ۱۱ ماهگی
غذای کمکی کودک را چگونه شروع کنم ؟


در ۶ ماه اول تولد کودک فقط از شیر مادر تغذیه کرده است و دستگاه گوارشی بدن او هنوز به غذای دیگری عادت ندارد پس برای شروع غذای کمکی لازم است که در ابتدا از میزان کم‌غذای کمکی استفاده کنیم تا برای کودک مشکلی پیش نیاید .


میزان غذای کمکی :


هر غذای کمکی که برای کودک شروع می‌کنیم باید در روز با یک قاشق شروع کنیم روزهای بعد تعداد قاشق‌های غذای کمکی را زیاد می‌کنیم تا در طول ۱۰ روزبه ۱۲ قاشق برسد و بدن کودک کم‌کم به آن غذای کمکی عادت کند .

برای اضافه کردن هر نوع غذای کمکی به برنامه غذایی کودک به همین شکل باید با صبر و حوصله پیش برویم تا بدن کودک به همه مواد غذایی کمکی عادت کند و دچار ناراحتی‌های گوارشی نشود .

برای اضافه کردن زرده تخم‌مرغ به برنامه غذای کمکی کودک برای روز اول به میزان یک نخود ،زرده تخم‌مرغ را به کودک می‌دهیم و این میزان را در طی روزهای هفته زیاد می‌کنیم تا زمانی که یک زرده تخم‌مرغ کامل به کودک بدهیم
مامان قلب های مامان مامان قلب های مامان ۱۱ ماهگی
طرز تهیه فرنی نوزاد با شیر خشک
معمولا این فرنی برای نوزادانی مناسب است که به دلایلی نمی‌توانند از شیر مادر تغذیه شوند و به شیر گاو نیز حساسیت دارند. تعداد زیادی فیلم طرز تهیه فرنی با شیر خشک در اینترنت و فضاهای مجازی وجود دارد که ممکن است شما را گیج کند؛ در حالیکه تهیه فرنی نوزاد با شیر خشک تفاوت چندانی با فرنی آرد برنج ندارد. در اینجا هم شما به مواد زیر احتیاج خواهید داشت:

دو قاشق مرباخوری سر صاف آرد برنج
یک فنجان آب
یک پیمانه شیر خشک
نصف قاشق مرباخوری سر صاف شکر یا خرده نبات
برای تهیه این نوع فرنی برای نوزاد دلبندتان، ابتدا آب را آب را در ظرف کوچکی (ترجیحا لعابی) بریزید؛ سپس آرد برنج را به آن اضافه کنید. آرد برنج را با کمک پشت قاشق، کاملا در آب حل کنید. شکر یا خرده نبات را هم اضافه کنید. سپس برای حدود 15 تا 20 دقیقه ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید. منتظر بمانید تا غلظت فرنی نوزاد کمی بیشتر از شیر مادر شود؛ سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا در دمای اتاق کاملا سرد شود.