۱۳ پاسخ

چقد خوب که تونستی از شیر شب بگیری. من یکی دو هفته ‌پیش داشتم میگرفتم. وسطاش یک جریانی پیش اومد دیگه سخت نگرفتم ولی تا جایی که تونستم بدون شیر خوابوندم. الان گوش شیطون کر ، دیشب خودش تا صبح یکبار شیر خواسته ازم. اونم در حد ۳ـ۴ دقیقه. شایدم کمتر. دیگه موند تا صبح هیچی نخورد. امروز بعدازظهر هم خیلی طولانی تر خوابید. نمیدونم یهو خودش اینجوری شد. خدا کنه دیگه امشب و شب‌های بعد هم شیر کم بخواد که راحت بتونم قطع کنم کامل. شیر اصلی شو من میگیرم تا ۱۳ـ۱۴ ماهگی. بیشتر نمیدم یعنی بعد از عید که ۱۳ ماهه بشه دیگه کم کم شیرشو کلا قطع میگنم میرم روی شیر پاستوریزه با لیوان.

پسر من از ۳ ماهگی خودش شیر شب نخورد ۱۱ الی۱۲ که میخواد بخوابه شیر میخوره میخوابه تا ۶و۷ بلند میشه شیر میخوره میخوابه تا۱۱ دیگه بلند میشه

دست راستت زیر سرمون خدا قوت بهت😀😀😀♥♥♥

ای جونم بذسلامتب توروخدا بذمنم یاد بده دکترش گفته باید قطع کنم من نمی‌دونم چجوری چکادکنم بیدار میشه اگه شیر ندمش کل خونه رو میفهمونه با جیغاش

دختر من بعضی شبا مثلا ساعت ۱۲ شیر میخوره میخابه تا ۶،۷ بیدار نمیشه برا شیر بعضی شبام دو سه بار باید بخوره😐

نهال من از پنجاه روزگی خودش شیر شب نخورد دیگه ۱۲ شب میخوره بعدی ۶ صبح

بمام یاد بده چطوری

دختر منم خودش از ده ماهگی شیر شبو قطع کرد... یهو آدم راحت میشه

چطوری قط کردی

منکه نمی تونم از شیر شب بگیرمش خیلی شب بیدار میشه کلافه شدم
شما چطوری از شیر شب گرفتی میشه راهنمایی کنی عزیزم

نخیر کلا ناآرامی میکند گریه میکند

خوش به حالت عزیزم پسرمن ساعت سه یکبار پنج یک یکبار بلند میشه اما سه بلند شد تا ساعت چهار نمیخوابد

منم یبار ۹ شب میدم
میخوابه تا ۴ شیر میخوره دوباره میخوابه تا ۸

سوال های مرتبط

مامان دردونه مامان دردونه ۱۰ ماهگی
چرا تصمیمم این شد شیر شب پسرم رو قطع نکنم؟
(اگرچه تنبلی و خستگی آخر شب خودم پس زمینه اصلی ماجراست😉)
.
۱.‌پسرم هنوز دندون نداره و نگرانی از بابت خرابی دندوناش ندارم.
۲. با دوستم که این کارو نکرده بود و سه تا بچه داره مشورت کردم.‌اون هم این کارو نکرده بود و شیر شب رو ادامه داده بود و پروسه از شیر گرفتنشون یک روزه انجام شده بود. ببشتر تمرکزش روی از شیر گرفتن روی همدلی با بچه بود و امنیت دادن بهش و خود بچه همکاری کرده بود. منم چون دلم نمیومد فعلا دست نگه داشتم.
۳‌. کاشف به عمل اومده پشت صحنه این شیر ندادن به بچه دوتا روانشناس بودن که در زمان انقلاب صنعتی این تئوری رو دادن. اونم جون مادرهایی که بجه دار میشدن چون شب باید بیدار میموندن صبحش نمیتونستن درست کار کنن. اینا ایده دادن که جای خواب بچه باید جدا باشه، بچه گریه کرد هم بغلش نکنین باید یاد بگیره خودش بخوابه، شیر دادن هم در کار نیست. یکیشون سه تا بچه داشته که دوتاشون از دستش خودکشی کردن. از اونجایی که قبلا نقدهایی از چندتا روانشناس و عصب شناس درمورد اینکه جدا کردن جای خواب بچه و تنها بودنش موقع خواب برای روانش خوب نیست دیده بودم، به قطع شیر شب هم به دیده شک و تردید نگاه کردم و فعلا دست نگه داشتم. (بهتره تا ۷ سالگی بچه ها همراه پدرو مادر بخوابن ولی حتما از همون نوزادی تختشون جداباشه)
چرا میخوام در آینده شیر شب رو قطع کنم؟
۱. چون کمک میکنه خواب شب بچه عمیق تر بشه. وقتی بدونه شیر در کار نیست عادت میکنه بلند نشه.
۲. چون خودم داره توانم تحلیل میره. نمیتونم هم روزا همش بیدار باشم هم شبا خوابم منقطع باشه. دیگه کم کم داره جونم درمیاد.
۳. بزرگتر شده و میدونم تحمل میکنه این مدت شب تا صبح بدون شیر باشه.
مامان دردونه مامان دردونه ۱۰ ماهگی
اگه پست های قبلی منو خونده باشین راجع به خواب مستقل و جدا کردن خواب و شیر از همدیگه قبلا نوشته بودم و پیشرفت خوبی هم ااشتیم. اما چند تا اتفاق از جمله مسافرت ها و از همه بدتر بستری شدن بیمارستانش باعث شد کلا سیستم مون بهم بریزه و بعد بیمارستان خیلی سخت نگرفتم سر این قضیه. چون شیر خوردن زیادش، چسبندگیش و همینطور با شیر خوابیدنش (که حتی کاهی ۴۰ دقیقه یک ساعت به سینه وصل بود و نمیخوابید) انگار همه برای هضم اون اتفاقات و استرس هایی بود که بهش وارد شده بود. میدونین که مکیدن سینه برای بچه ها فقط برای غذا نیست یه عامل مهم آرامش و تنظیم سیستم عصبی شونه. بهشون امنیت میده.
خستگی خودم باعث شده بود که رد بدم و بگم بی خیال خواب مستقل چیه هرکاری همه تا الان کردند منم به وقتش میکنم.
ولی چند روز پیش یه پستی دیدم از تجربه مامانی که داره بچه دو ساله اش رو از شیر میگیره و روز سوم بود و نوشته بود خوابیدنش خیلی سخته و برای خواب گریه میکنه. اصلا دلم نخواست که پسرم برای از شیر گرفتن اینطوری اذیت بشه‌ و طبق گفته روانشناسان کودک خواب و شیر باید از هم جدا باشن که وقتی بچه رو از شیر میگیری فقط شیر قطع بشه، آرامش بچه مختل نشه.
این چارت رو درست کردم. هر بار بدون شیر میخوابه سبز، هر بار با شیر میخوابه قرمز. یه مدت میخوام خودمو پیگیری کنم ببینم اوضاعم چطوره و بعدش برنامه ام رو جدی تر کنم که دیگه هیچ وقت یا شیر نخوابه.
بیدار شدن》شیر》بازی》خواب : این درسته.
بیشترم برای انگیزه داشتن خودمه. چون حس کردم دارم تنبلی میکنم.
[هنوز شیر شب رو قطع نکردم.]
اگه برای شما اینطوری نیست با صبر و مداومت تدریجی فاصله بندازین. اول یه دقیقه بعد دو دقیقه...۵ دقیقه ... ۱۰ دقیقه... کم کم فاصله ایجاد کنین.