۹ پاسخ

سلام من بعضی وقتا ک زیاد کار میکنم گلاب ب روتون بغلای شورتم ینی نوار دور رون پام خیس و زرد میشه میترسم نشتی باشه

من هم تو انتی هم آنومالی سرویکسم ۳۰ بود
البته تو انتی شکمی اندازه گرفت تو آنومالی واژینال
ولی هر سری دکترم گفته هیچی نیست و نه شیاف نه آمپول نداده
حالا به نظرتون خوبه؟
شکم اولی هم هستم

سرویکس ۳۵ و جفت خلفی خوبه؟؟

ممنون از راهنماییت خانم عزیز

من مدام کمردرد دارم یاگاهی اوقات کمرم دردمیکنه و اینکه درد پریودی هم دارم دکترم ی امپول برام نوشته هفته ای 1بار میزنم دوز امپوله500 دکترم میگه نصفش تزریق کن اگه کامل بزنم مشکلی پیش نمیاد

سلام گلی
درد سمت راست شکم توی هفته من طبیعیه؟
امشب دوبار برام اتفاق افتاد.روی همون پهلویی که درد می کرد دراز کشیدم، خوب شدم.

میای تاپیکم مامان مریم

من سرکلاژشدم احساس میکنم رحمم افتاده پایین میترسم

چرا دکترم ب من گفت وزن جنین زیاده و هیچ داروی تقویتی بهم نداد

سوال های مرتبط

مامان نخودچی مامان نخودچی هفته بیست‌وپنجم بارداری
دانستنیهای بارداری
آمپول ریه
اصلی‌ترین دلیل تجویز آمپول بتامتازون، کمک به رشد سریع ریه جنین تا هفته سی و سوم بارداری است. قبل از این تاریخ اگر جنین به صورت نارس به دنیا بیاید، با مشکلات شدید دستگاه تنفسی روبرو شده و زندگی او در خطر خواهد بود. به خصوص اگر جنین پیش از هفته 28 بارداری متولد شود. در این موارد آمپول بتامتازون می‌تواند جان او را نجات دهد.
شاید برای شما هم این سوال پیش بیاید که ریه جنین در چند هفتگی کامل می‌شود؟ در پاسخ باید بگوئیم ریه جنین تا هفته سی و چهارم به تکامل لازم رسیده است و در صورت زایمان پس از هفته 34، مشکل ریوی برای نوزاد به ندرت اتفاق خواهد افتاد. اما اگر در شرایط زیر باشید، پزشک برای شما تزریق آمپول بتامتازون را تجویز خواهد نمود:

کیسه آب جنین بین هفته 28 تا هفته 34 بارداری، یا حتی زودتر دچار پارگی یا نشت شود.قبلا زایمان زودرس داشته‌اید و حالا انقباضات منظم و شدید دارید.دوقلو یا چندقلو باردار هستید و علائم زایمان زودرس را مشاهده می‌کنید.
بهترین زمان تزریق بتامتازون در بارداری

آمپول بتامتازون غالباً در بازه زمانی هفته بیست و چهارم تا سی و چهارم بارداری به مادرانی داده می‌شود که احتمال دارد زایمان زودرس داشته باشند. کورتیکواستروئید گاهی در هفته سی و هفتم نیز تزریق می‌شود. اما اگر زایمان بسیار سریع یا غیرمنتظره باشد، ممکن است فرصتی برای تزریق استروئید پیش نیاید یا داروی تزریق شده زمان لازم برای تاثیرگذاری را نداشته باشد.
معمولا دُز مناسب این دارو برایر پیشگیری از زایمان زودرس، 3 عدد آمپول در هر روز، در دو روز پیاپی به صورت عضلانی است که البته دستور پزشک برای آن ضروری است و به هیچ‌وجه نباید خودسرانه مصرف شود.