سوال های مرتبط

مامان نویان مامان نویان ۹ ماهگی
📵📵📵تی وی ممنوع 📵📵📵

🚫تماشای تلویزیون که مشخصا تا دو سالگی ممنوعه
💯اما بحث ما درمورد پرت کردن حواس بچه ها برای غذا خوردنه

🔺بعضی از مادرا برای نگه داشتن کودک برای غذا خوردن، تماشای تلویزیون رو انتخاب میکنن
یا استفاده از گوشی‌موبایل

🔍پرت کردن حواس کودک برای غذا خوردن اصلا کار درستی نیست و باعث‌ شرطی شدن بچه ها میشود.
🔗غذا خوردن کودکان زمان، مکان و موقعیت مشخص و ثابتی داره💯

❌عوارض تماشای زیاد تلویزیون در کودکان چیست ؟
 
 
نکته ی مهم در زمینه ی تماشای تلویزیون در کودکان این است که متاسفانه تبدیل به یک عادت می شود و کودک به تماشای بدون برنامه و هدف تلویزیون اعتیاد پیدا می کند
عوارض تماشای زیاد تلویزیون در کودکان به گفته ی بهترین مشاوره کودک و نوجوان :
به چشم کودک آسیب وارد می شود
مشکلات روحی مثل ( تیک عصبی ، پرخاشگری ، استرس ) در کودک به وجود می آید
به مرور زمان باعث بیماری  دیابت در کودک می شود
 پرخوری های عصبی و یا اختلال در خوردن در کودکان به وجود می آید
اختلال خواب و مشکلات تحصیلی ندر کودک به وجود می آید
مامان کمند مامان کمند ۱۱ ماهگی
🔹تغذیه_کودک
💠در تغذیه كودكان زیر یكسال همواره به این نكات توجه كنید:

1- همزمان با شروع تغذیه تكمیلی نیاز كودك به آب افزایش می یابد و این نیاز با خوردن شیر مادر به تنهایی تامین نمی شود و باید بر حسب نیاز و تمایل كودك آب جوشیده سرد شده به او داده شود.

2- دادن آب میوه به مقدار زیاد و یا شیرینی قبل از غذا، سبب كم شدن اشتها می شود و رشد كودك را به خطر می اندازد. بنابراین آب میوه و یا میوه رسیده و نرم را كه با پشت قاشق له كرده اید، دوبار در روز بعد از غذای وسط روز و با حجم كم به كودك بدهید، ویتامین های مورد نیاز كودك به ویژه ویتامین C از راه شیر مادر تامین می شوند.

3- از اضافه كردن نمك، شكر و ادویه به غذای كودك زیر یكسال جدا" خودداری كنید. زیرا ذائقه كودك در این زمان شكل می گیرد. در صورتی كه كودك زیر یكسال دچار ایست یا افت وزنی است و غذای كاملا" بی نمك خود را نمی خورد هنگام طبخ غذا از مقدار بسیار كمی نمك یددار استفاده كنید.

4- برای بهتر كردن طعم غذای كودك به سوپ او آب لیموی تازه یا آب نارنج تازه اضافه نمائید.

5- همزمان با شروع تغذیه كمكی (از پایان ماه ششم زندگی) قطره آهن به میزان 10 تا 15 قطره بــرای كـــودك شـــروع كــنــید قطره آهن تا پایان 2 سالگی باید به كودك داده شود.

6- قطره مولتی ویتامین یا A+D را كه از 15 روزگی برای كودك خود شروع كرده اید تا پایان یكسالگی ادامه دهید در صورت صلاحدید پزشك این قطره را نیز تا پایان 2 سالگی ادامه دهید.

به خاطر داشته باشید:

7- غذا خوردن كودك در سنین 12-6 ماهگی فقط به منظور تامین نیازهای غذایی او نیست بلكه برقراری یك ارتباط اجتماعی بین والدین و كودك است. كودك همیشه از این كه چیز جدیدی را از فردی كه دوستش دارد می گیرد، بسیار خوشحال می شود.
مامان مهراد مامان مهراد ۹ ماهگی
در حقیقت، گردن مرغ، مانند سایر بخش های مرغ، غنی از پروتئین ها و ویتامین های گروه B است که برای رشد و توسعه کودکان ضروری است. با این حال، زمانی که به کودکان غذا داده می شود، لازم است که به صفره های نامرئی، استخوان های کوچک و چربی بیش از حد دقت شود. چرا که این عوامل می توانند سلامت کودکان را به خطر بیاندازند. بنابراین پیشنهاد می شود هنگام تهیه مرغ برای کودکان، از بخش هایی با کمترین چربی و بدون استخوان بیرونی استفاده کنید و دایماً مطمئن شوید که غذا کاملاً پخته است.
مصرف گردن مرغ برای کودکان می‌تواند بخشی از یک رژیم غذایی متنوع باشد، اما باید به نکاتی توجه کرد. گردن مرغ به عنوان منبع پروتئین و برخی مواد معدنی محسوب می‌شود، اما در عین حال ممکن است حاوی چربی و کلسترول بیشتری نسبت به قسمت‌های دیگر مرغ باشد. همچنین باید توجه داشت که استخوان‌های کوچک در گردن ممکن است خطر خفگی برای کودکان داشته باشند، بنابراین باید از قبل استخوان‌ها را از گردن جدا کرده و به صورت تکه‌های کوچک به کودک ارائه دهید. همچنین اگر کودک شما به پروتئین مرغ حساسیت دارد، لازم است احتیاط بیشتری در مصرف آن داشته باشید. بهتر است مصرف گردن مرغ را به اندازه متعادل و تحت نظر مشاور تغذیه یا پزشک متخصص انجام دهید.
مامان قلب های مامان مامان قلب های مامان ۱۰ ماهگی
پوره موز برای نوزاد شش ماهه
نوزادان میل زیادی به خوردن این میوه خوشمزه دارند. پوره موز خواص بسیاری دارد و حتما باید در برنامه غذایی نوزاد قرار بگیرد. یکی از خواص موز برای کودکان تقویت قدرت مغز و تمرکز آن‌ها است. در واقع به دلیل وجود پتاسیم فراوان در این میوه، گردش خون و در نتیجه قدرت مغز، ارتقا می‌یابد. از دیگر خواص موز برای کودکان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

جلوگیری از کم خونی
تقویت و استحکام استخوان‌ها
حفظ سطح انرژی کودک
کمک به هضم غذا
برای تهیه پوره موز به شکل زیر عمل کنید:

موزها را خوب بشویید و پوست بگیرید. در مرحله بعد آن‌ها را ریز کرده و داخل مخلوط کن یا غذاساز کودک بریزید. خمیر به دست آمده ممکن است کمی سفت باشد. برای رقیق کردن آن می‌توانید مقداری شیر یا آب اضافه کنید. پس از انجام این مراحل پوره موز برای مصرف نوزاد آماده است.

در تهیه پوره موزدقت کنید که موزها کاملا زرد و رسیده باشند. به هیچ وجه از موز سبز برای تهیه پوره استفاده نکنید.