سوال های مرتبط

مامان دلی😍 مامان دلی😍 ۳ سالگی
‍ يک فوق تخصص نوزادان گفت: استفاده از پستانک را براي نوزادان و کودکان به هيچ وجه توصيه نمي‌کنيم.
دکتر علي اصغر عالي‌پور با بيان اينکه از نظر علمي استفاده از پستانک در کودکان و نوزادان به هيچ عنوان توصيه نمي‌شود، گفت: استفاده از پستانک مي‌تواند زمينه‌ بروز عفونت را در کودکان و نوزادان بوجود آورد و از اين جهت توصيه مي‌شود خانواده‌ها به هيچ عنوان پستانک در دهان فرزندان‌شان نگذارند.

عالي‌پور افزود: هر چقدر هم پستانک تميز نگه داشته شود باز هم مکاني براي تجمع انواع ميکروب‌ها و انگل‌ها است که مي‌تواند نوزاد را بيمار کند. کودکاني که از پستانک استفاده مي‌کنند بيشتر دچار عفونت‌ها، زخم‌هاي دهاني و آلرژي مي‌شوند.

به گفته اين فوق تخصص نوزادان مکيدن پستانک همچنين باعث تاخير در حرف زدن کودک شده، ضمن اينکه در بروز اختلال رشد در شيرخواران هم اثرگذار است.

اين فوق تخصص نوزادان با بيان اينکه استفاده از پستانک باعث بروز مشکلات در رويش دندان کودکان ‌شود، افزود: استفاده از پستانک مي‌تواند در بي‌نظم شدن دندان‌ها نقش داشته باشد، چرا که باعث مي‌شود به مرور زمان دندان‌هاي جلو و بالا به سمت بيرون کج شده و فک بالا و پايين ناهمتراز شود.

عالي‌پور با بيان اينکه حتي انواع ارتودنسي پستانک‌ها نيز نمي‌تواند مانع بي‌نظم شدن دندان‌هاي کودک شود، گفت: استفاده از اين نوع از پستانک‌ها هم توصيه نمي‌شود.

عالي پور گفت: دلايل گريه‌ کودک را بايد با مراجعه به پزشک و پيدا کردن علت گريه کردن او جست و استفاده از پستانک مشکلات را بيشتر مي‌کند.
مامان دلی😍 مامان دلی😍 ۳ سالگی
‍ 🌸🍃 اگر فرزند شما حاضرجوابی می کند، موارد زیر را مدنظر قرار دهید:

🌸 برخی کودکان نیاموخته اند که باید رفتار و سخنان خود را کنترل کنند. والدین باید به فرزندان خود بیاموزند که بیان برخی مطالب در چه زمانی مناسب و در چه زمانی نامناسب است.

🌸 اظهارات توهین آمیز و نامناسب را تحمل نکنید. کودکان بزرگ تر از سه سال را به کناری ببرید و به طور جدی به آن ها بگویید که باید دست از حرف ها و حرکات توهین آمیز بردارند. آنگاه مقرراتی مناسب و جدی برای آن ها وضع کنید اما در نظارت براجرای آن، با مهربانی رفتار کنید.

🌸 اگر رفتاری سبب تقویت رفتارهای نامناسب کودکتان می شود، از بروز آن جلوگیری کنید و به روشنی به فرزندتان بگویید که از او چه انتظاری دارید.

🌸 به فرزندتان توضیح دهید که چرا از حاضرجوابی او ناراضی هستید. توجیه کردن کودک می تواند کمک کننده باشد.

🌸 گاهی مکن است کودک به دلیل این که بیمار، زود رنج و یا بداخلاق است، حاضرجواب می شود. در این صورت نیز نیاز هست که با کودک صحبت کنید، او را به خوبی آگاه کنید، انتظارات خود را بازگو کنید و در پیگیری انتظارات خود جدی باشید.
مامان دلی😍 مامان دلی😍 ۳ سالگی
💕💕

چند توصیه به والدینی که جدا شده اند و یا در آستانه جدایی هستند


به فرزندتون یاداور شوید که او مسئول مشکلاتی که پیش امده نیست. اجازه ندهید احساس گناه کند. بچه ها در این موقعیت ها خود را مقصر می دانند. به فرزندتان بگویید که ما هر دو تو را دوست داریم. هرگز از والد دیگر بدگویی نکنید.

فرزندتان را وسیله انتقام نکنید. با فرزندتان درد و دل نکنید. تا جای ممکن محیط, شرایط و دوستان کودکان را تغییر ندهید. فرزندتان نیاز دارد اطمینان پیدا کند که زندگیش دگرگون نخواهد شد . هرچه تغییرات کمتر باشد, امنیت فرزندان بیشتر است.

از فرزندتان به عنوان جاسوس استفاده نکنید. فرزندتان را جایگزین همسرتان نکنید. زندگی او را با ورزش و شادی پر کنید. فرزندتان ترس از دست دادن شما را دارد, پس به شما خواهد چسبید. وارد تخت خواب شما خواهد شد اما این اجازه را به فرزندتان ندهید.

تا دوازده سالگی بهتر است فرزندتان کنار مادر باشند. با فرزندتان اوقات خوشی را بگذرانید. نشان دهید دنیا به اخر نرسیده و زندگی ادامه دارد. در حضور فرزندتان گریه نکنید. از بازگویی خاطرات تلخ اجتناب کنید.

فراموش نکنید نصف بدن روانی فرزندتان پدر و نیمه دیگر آن مادر است. خاطر فرزندتان را از احترام دو طرف آسوده کنید. هرگز به فرزندتان نگویید تو هم مثل بابات میشی یا تو هم لنگه مامانت هستی.
فراموش نکنید: شما از همسرتان جدا شده اید اما همچنان مادر و پدر فرزندتان هستید. این مسئولیت را محترمانه حفظ کنید.