یه چاقوی تیز و قرمز خیلی خوشرنگ داریم.
بچه کوچولوی من خیلی اون چاقو رو دوست داره و اینقدر گريه کرد و بهونه گرفت تا اینکه من چاقو رو دادم بهش تا بازی کنه!
به نظرتون آیا مادر عاقلی در دنیا وجود دارد که بالاخره تسلیم این خواسته کودک بشه و چاقو را به دست بچه اش بده؟

یادمون باشه اگر در سنین کودکی و نوپایی،به فرزند خود گوشی، تبلت و دسترسی بدون کنترل در فضای مجازی دادیم، مانند چاقوی تیزی هست که به دست خردسال خودمون دادیم....

شاید باور نکنید اما مشکلات چشمی، بی کیفیت شدن خواب کودکان، کاهش ترشح هورمون رشد، افزایش مشکلات عصبی و ارتباطی، مشکلات استخوانی برای دست و پا و گردن از مشکلاتیه که موبایل برای کودک ایجاد میکنه!!!!

برای چنددقیقه ساکت وآروم شدنشون باسلامتی و جونشون بازی نکنیم و تسلیم خواسته اشون نشیم...


قاب امروز
دختری که با پدرش رفته مدرسه فوتبال
و داره تمرین می‌کنه (پدرش مربی ه)
دختر کو ندارد نشان از پدر
🧿😘🧿🥺☺️♥️🥰

تصویر
۵ پاسخ

عزیزم😍

چقدر زیبا گفتی❤️
ای خداااا🥹 خداحفظش کنه

چه توصیف بادرک وفهمی👌❤️

مرسی عزیزم عالی بود

بله عزیز جان درسته

سوال های مرتبط

مامان کارن مامان کارن ۱ سالگی
💫 فریاد ‌زدن سر کودک چگونه بر سلامت جسمی و روانی او تأثیر می‌گذارد؟

🔹تغییرات در رشد مغز
فریاد‌زدن و سایر روش‌های تربیتی خشونت‌آمیز ممکن است فرایند رشد مغزی کودک را تغییر دهد، زیرا مغز انسان رویدادهای منفی را سریع‌تر از رویدادهای مثبت پردازش می‌کند. تصویربرداری از مغز افرادی که سابقه‌ی شنیدن توهین‌های کلامی پدرومادرشان را دارند، تفاوت‌های چشمگیری را در بخش‌هایی از مغز نشان می‌دهد که صداها و زبان را پردازش می‌کنند.

🔹مشکلات عاطفی
فریاد‌ زدن بر سر کودک ممکن است باعث ایجاد مشکلات عاطفی مانند اضطراب، عزت‌نفس پایین، مشکلات رفتاری، قلدری و مشکلات اجتماعی شود.

🔹تأثیر بر سلامت جسمانی
تجربه‌ی استرس در دوران کودکی ممکن است تأثیر طولانی‌مدتی بر سلامت جسمانی داشته باشد. تجربیات منفی دوران کودکی با دردهای مزمن بزرگسالی مانند سردرد و مشکلات کمر و گردن مرتبط است.

🔹افسردگی
وقتی سر کودک فریاد می‌زنیم، ممکن است او احساس غم، آسیب‌ و ترس کند. اگر این اتفاق مدام تکرار شود، بر سلامت روانی کودک تأثیر می‌گذارد و مشکلات روانی عمیق‌تری مانند افسردگی یا اضطراب را به وجود می‌آورد.

🔹تشدید مشکلات
برخی از پدرومادرها فریاد‌زدن را راه‌حلی فوری برای اصلاح رفتار فرزندشان یا جلوگیری از رفتارهای بد احتمالی او در آینده می‌دانند. پژوهش‌ها نشان می‌دهد که فریاد‌زدن در‌واقع مشکلات بیشتری ایجاد می‌کند و ممکن است مشکلات رفتاری کودک را تشدید کند. در بسیاری از موارد، کودکانی که پدرومادرشان بر سر آن‌ها فریاد می‌زنند، رفتارشان را تغییر نمی‌دهند، بلکه واکنشی مثل تشدید بدرفتاری یا تکرار آن را نشان می‌دهند.
مامان آنیسا خانوم🍩👶 مامان آنیسا خانوم🍩👶 ۱۶ ماهگی
"كودكان را تنبيه رواني نكنيد" ⛔️

🔹آنچه كودكان را بيش از تنبيه بدني آزار مي‌دهد، تنبيه رواني است.

⬅️به كار بردن كلماتي كه به سرعت از دهان خارج مي‌شود، چنان اثر مخربي در شخصيت كودك به جا مي‌گذارد كه آثار آن به صورت صدمات عاطفي و عدم اعتماد به نفس در كودك بروز مي‌كنند.

⬅️روانشناسان معتقدند، جملات گزنده به عزت نفس كودك و در نتيجه به اعتماد به نفس او آسيب مي‌رساند و موجب تخريب رشد شخصيتي مي‌شود.

⬅️به كار بردن الفاظ منفي همچون : «بد، شلوغ، كثيف، لوس، خراب كار، ، بي عرضه ، تنبل ،بي ادب»، نه تنها اعتماد به نفس كودك را كاهش مي‌دهد، بلكه در ناخودآگاه او ثبت ميشود و او را دقيقا به سمتي كه او را با آن نام يا لقب خوانده‌ايم مي‌كشاند .

⚠️كودكاني كه با اين القاب خوانده ميشوند معمولا لجبازتر و پرخاشگرتر هستند.

⚡️يعني ما با گفتن اين القاب در حقيقت كودكي لوس ، بي ادب و خرابكار ، كثيف ، شلوغ و بد را پرورش ميدهيم .

✨مراقب كلمه ها و جملاتمان باشيم .

قاب امروز
موفرفری که داره اسنک میخوره و همزمان واسه مامانش کتاب بند انگشتی میخونه
مامانش هم باید بشینه و گوش بده 😆😆😄😄
دیگه تو تایمی که برق و به طبع اون آب قطع میشه ، موفرفری ، مامانش رو سرگرم می‌کنه......