۷_مکالمه تلفنی یا پیام دادن به دیگران را به کودک ترجیح ندهید
رفتار اشتباه:《نمیبینی که دارم با تلفن صحبت میکنم؟》
راهکار:هنگام شام یا هنگامی که دارید با فرزندتان وقت میگذرانید، تلفن را روی پیغام گیر بگذارید یا اینکه به شخص بگویید بعدا با او تماس میگیرید.مجبور نیستید پیام های متنی را نیز بلافاصله پاسخ دهید،آنها میتوانند منتظر بمانند تا فرزند دلبند شما راحت بخوابد یا لحظه های آرامی را در اتاقش سپری کند.
۴_به کودک عذاب وجدان ندهید!
رفتار اشتباه:《تو خیلی خودخواه هستی》
اگر با کودک رفتار همدلانه داشته باشید و احساسات او را درک کنید،او نیز همین رفتار ها را در پیش خواهد گرفت.اجازه دهید کودکان ببینند و درک کنند که چه کارهایی خوبی برای دیگران انجام میدهید،زیرا احتمالا از اعمال شما تقلید خواهند کرد.به عنوان مثال،کمک به افراد مسن یا کمک به همسایگان را به آنها نشان دهید،تحسین کنید.
۵_نگذارید کودک رفتار حق به جانب داشته باشد!
رفتار اشتباه:《وقتی کسی هواسش نیست،از فرصت استفاده کن و برو اول صف بایست.》《فقط به خودت فکر کن،نمیخواهد نگران دیگران باشی》
راهکار:بچه ها را تشویق کنید که در صف ها نوبت را رعایت کنند. به آنها بگویید:《اگر میخواهید جلوی صف باشید باید زودتر از دیگران به آنجا برسید.》کودکان نباید احساس کنند که چون بچه های شما هستند برای همه چیز حق دارند.
۶_به کار یا رفتار زشت کودک نخندید و او را تشویق نکنید!
رفتار اشتباه:《میبینی چقدر بانمک است؟》(درحالی که فحش داده است)
راهکار:والدین باید حس خندیدن یا عذر خواهی کردن در چنین موقعیت هایی را در خود کنترل کنند.به جای آن،باید سریع کودک را از موقعیت خارج کنند،کاری را که از او انتظار دارند برایش تکرار کنند و منتظر بمانند
تا کودک قبل از آنکه به اواجازه دهند برگردد،آرام شود.
👌👌👌👌👌👌👌
روزانه پیام مشاور، متناسب با سن کودکتون دریافت کنین.
سوالاتتون رو از مامانای با تجربه بپرسین.
با بازیهایی که به رشد هوش و خلاقیت فرزندتون کمک میکنه آشنا بشین.