۳ پاسخ

❌️نگوییدالان دارم ظرف میشورم،بعدا حرف بزن!
👈🏻حرفش را قطع نکنید(بسه حرفش رو نزن)
👈🏻قضاوت نکنید(خب حقت بوده،حتما کاری کردی)
👈🏻انکار نکنید(اینطور نبوده حتما)
👈🏻مسخره اش نکنید(آخه اینم شد حرف)
لطفا با زبان بدن یا حالت چهره تان،احساس همدلی به او بدهید نه اینکه اخم کنید،یا لبتان را گاز بگیرید یا پشت دستتان بزنید...
با رفتار اشتباه شما ممکن است کودک ادامه صحبتش را قطع کند یا دروغ بگوید...
شما فقط گوش دهید یا تشویق کنید که دنبال راه حل مشکلش باشد نه خوده شخص!

👌👌👌👌

👏👏👏👏

سوال های مرتبط

مامان 🍒حلما🍒 مامان 🍒حلما🍒 ۲ سالگی
چگونه فرزندم را تشویق کنم تا وسایلش را به دیگران بدهد؟

در پیام دیروز برای شما شرح دادیم که احساس مالکیت در کودکان کاملا طبیعی است. اما می توان برای تقویت حس بخشندگی و شریک شدن وسایل با سایر همسالان، کودک را تشویق کرد. به این صورت که:
• کودک را مجبور نکنید. به یاد داشته باشید که کودکان تا قبل از سه تا چهار سالگی فقط به نیازهای خودشان می اندیشند، دنیا را از دید او ببینید و هرگز با دعوا و تحقیر و مقایسه او را مجبور نکنید.
• حتی در سنین بالای 4 سال بعضی از وسایل بچه ها برای آنها حکم گنج را دارند، همانطور که شما حلقه ازدواجتان را به کسی نمی دهید، از او هم چنین انتظاری نداشته باشید.
• قبل از ورود مهمان ها، اسباب بازی هایی که فرزندتان روی آنها حساس است را جمع کرده و سایر مواردی که برای بازی مهمان ها مناسب است را بچینید.
• نوبت را در انواع بازی ها به کودک بیاموزید.
• از ساعت استفاده کنید، مثلا در استفاده از وسایل ساعت بگذارید که هر کس حدود دو دقیقه می تواند این وسیله را در دست داشته و با آن بازی کند.
• وقتی از تاکسی پیاده می شوید، به او نشان دهید که اکنون ما صندلی خود را به فرد دیگری می دهیم.
• وسایل شخصی همانند جوراب خود را در برابر چشمان کودک به یکدیگر قرض بدهید.
مامان 🍒حلما🍒 مامان 🍒حلما🍒 ۲ سالگی
۷اشتباه والدین که باعث میشود بچه ها بی ادب شوند!

۱_هرگز از کودک نخواهید بخاطر شما دروغ بگوید!
رفتار اشتباه:《بگو مامان خونه نیست》.
راهکار:هنگامی که به کودک میگویید تلفن را جواب بده از او بخواهید حقیقت را بگوید.مثلا از او بخواهید بگوید:《مادرم الان نمیتواند با شماصحبت کند.بعدا خودش با شما تماس خواهد گرفت.》

۲_هر گز فرزندتان را با یکدیگر مقایسه نکنید!
رفتار اشتباه:《چرا نمیتوانی شبیه خواهرت باشی؟》
وقتی فرزندتان را با یکدیگر مقایسه میکنید از یک سو به کودکان نشان می دهید که بین آنها فرق میگذارید و از سوی دیگر،ممکن است رقابت ناسالمی بین آنها شکل بگیرد که تا سال ها بعد ادامه داشته باشد.کودکان صما با یکدیگر تفاوت دارند و در هیچ شرایطی انتظار نداشته باشید شبیه به هم رفتار کنند.

۳_اجازه ندهید کودک از وجودش احساس گناه کند!
رفتار اشتباه:《قبل از اینکه تو به دنیا بیای،زندگی خیلی آسان تر بود.》
راهکار:هنگامی که احساس خستگی میکنید یا بچه ها مشکلی بوجود آورده اند، به جای اینکه کاری کنید که احساس گناه کنند،از کلمات محبت آمیز برای صحبت با آنها استفاده کنید.مثلا بگویید:《مامان/بابا به چند دقیقه سکوت و آرامش نیاز دارد.》
مامان امیرعلی مامان امیرعلی ۶ ماهگی
ترک پوشک ♡
پارت_سوم

قبل از پروسه ترک پوشک حربم خصوصی رو به بچه ها یاد بدین اما لطفا لطفا افراط نداشته باشید . مراجعی داشتم که می گفت پسرم حلضر نبست بیرون خونه یا خونه ی فامیل یا اشنا بره دستشویی و میگه زشته چون خودم بهش گفتم شلوارت رو هیچ جا نباید بیرون بیاری یا خصوصیت رو ببینن🥺
با این حرفا روان این فرشته کوچولوها رو دچار اسیب نکنید لطفا ! الان این مراجع من چقدررر باید تو اتاق بازی درمانی بیاد و بره تا این مشکل رو رفع کنیم.
شما قبل شروع پروسه به کوچولوتون جا های خصوصیش رو نشون بدین و بگین اینجا رو نباید کسی ببینه و هر زمان دستشویی داشتی فقط به مامان بگو اگر من نبودم به بابا( اگر همسرتون همراهی لازم نداره یکیو بگید که تو مهمونی ها هست مثلا اگر من نبودم به مامان بزرگ بگو) اگر بگید فقط به من بگو ممکنه برید جایی و شما کتوجه نشید درگیر باشید و کوچولو بر اثر فشاری که داره جیش کنه پس یکی دیگه رو در کنار خودتون بذارید
اگر شلوارش رو قبل دستشویی کامل بیرون میارید توضیح بدید که تا زمانی که قراره دوباره شلوارش رو بپوشه با فاصله دستش رو جلوی جای خصوصیش بذاره

نکته ی مهم اینه که شما فقط بهش بگید جای خصوصیت رو نباید بااری افراد دیگه ببینن و شلوارت رو باید زود بپوشی بعد از دستشویی و اینو یک جوری وحشتناک و یا مفصل و طولانی نگید که کوچولو این مسئله براش معضل و بحران نشه 🫶☘️

ادامه دارد....
مامان امیرعلی مامان امیرعلی ۶ ماهگی
ترک پوشک♡
پارت_چهارم

مجهز شروع کنید 😉😅
شرایط رو بسنجید اگر قدرت بدنی کپچولو کنه و بدن ضعیفی داره و تحرک زیادی نداشته و... حتما از پاتی(قصری/لگن) استفاده کنید و تهیه کنید.
اگر فرزندتون روحیه لطیفی داره و با برچسب ارتباط خوبی داره حتما براش برچسب بگیرید برچسب حیوانات برچسب باربی ها برچسب ستاره و....
رنگ انگشتی واقعا معجزه میکنه حتما تهیه کنید
شورت آموزشی
و چند تا خوراکی یا اسباب بازی به عنوان تشویقی .🤩
اگر میبینید فرزندتون سختش نیست زیاد بشینه از پاتی استفاده نکنید چون خود پاتی معضل هست و باید همه جا همراه کنید تا عادتش از سرش بره و... ولی اگر کوچولو اذیته بهترین گزینه و راه حل هست .
مواقعی پیش میاد که فرژندتون برای اومدن به دستشویی مقاومت میکنه در این جور مواقع رنگ انگشتی یا برچسب شما رو نجات میده میتونید برید داخل دستشویی و کاشی ها رو نقاشی کنید یا برچسب بزنید.
شورت اموزشی برای مواقعی که میخواید برید بیرون از خونه لازمه((( خواهش میکنمم داخل خونه شورت اموزشی نپوشونید بذارید کوچولو اگر خودش رو خیس کرد متوجه حس بد این خیسی و ریختنش بشه اینجوری پروسه بهتر طی میشه )
جایزه در مواقعی داده میشه که میره دستشویی و جیش میکنه نه صرفا مواقعی که اعلام میکنه یکی دوبار دول همین که خمراهتون میاد تشویقش کنید و دیگه این رفتار رو تشویق نمیکنید تا زمانی مه خودش اعلام کنه ( میبینم مادرهایی که تو گهواره میگن نه جایزه ندید شرطی میشن 😑 عزیزان قبل از دستشویی اگر بگی برو دستشویی جایزت میدم این یهنی شرطی سازی ولی اگر بعد ازدستشویی جایزشو دادی و گفتی این بخاطر اینکه تو اومدی دستشویی و جیش کردی این یعنی تقویت رفتار مثبت)

*