۹ پاسخ

الویت با شیره منتها هرچی به یکسال نزدیک میشیم باید وعده های شیر کمتر از قیل بشه و وعده های غذایی طبق روال پیش بره که وقتی یکسالگی به بعد الویت میخاد عوض بشه بدن بچه عادت کرده باشه

اره شیر مهمه و الویته فعلا . فقد باید نزدیک ۱۲ ماهگی وعده شیر رو کم کم کمتر کرد تا بچه اذیت نشه

تا یکسالگی الویت با شیره به خاطر هضم راحت ترش برا بچه نه به خاطر چیزای دیگه کمکی هم شروع میشه و اصلا ربطی نداره که چون الویت با شیره وزن گیریش با شیر پیش می ره پس چرا بهش کمکی می دین تا وعده ها به مرور بیشتر میشه تا ۲ سال شیر قطع نمیشه ولی از سال دوم الویت با غذاست و وعده های شیر کمتر میشه چون گوارش بچه هم تکامل بیشتری پیدا کرده متاسفانه این جا بعضی ها سواد یه سری مسائل ندارند و راهنمایی اشتباه می کنند به مادرا ....دیشب یه مادری بنده خدا می گفت قرص اورژانسی چطور استفاده کنم خانمه می گه دو تا امشب بخور دو تا فردا صبح🙄یعنی قشنگ بدنشو نابود می کنه خوب وقتی اطلاعات نداری مجبور نیستی حتما اظهار نظر کنی.

اول شیر بعد غذا دکت منم کتاب داده ۱۰بار تو اون نوشته

اولویت با شیره مگه بچه چقد غذا میخوره

والا اینجا من میبینم انگار هرکی زودتر کمکی شروع کنه، مواد ممنوع مثل نمک و قند و نبات و شکر بده، بیشتر غذا بده و کمتر شیر بده، مثل اینه که برنده مسابقه شده. دقیقا برعکس سلامت بچه ها. آخرش هم میگن مگه مثلا خودمون طوری شدیم. نمیگن این همه معده درد و... از کجا میاد.

تا یکسالگی الویت باشیر بعد غذا
اما هرچه از یکسالگی دورتر میشی الویت با غذا بعد شیر

خب غذا هم مهمه کمکمی دیگه نمیشه همش شیر بخوره باید غذا هم بخوره کم کم

آخه فک میکنیم با غذا وزن میگیرن😁

سوال های مرتبط