۲۸ پاسخ

عزیزم منم بچه اولمه و دختر دارم الان ۲۳هفته ام تازه تکون هاش شروع شده.میگن دختر حرکت هاش ارومه وتسه همین مادر دیرتر متوجه میشه

نه گلم طبیعی نیست.برو یه دوش آب گرم بگیر.زیر دوش به صورت چرخشی شکمت رو بمال.انشاله که حرکت میکنه.

معولا از هفته ازهجده هفته به بعد یا بعضی وقتا ازهفته بیست ۲۲ تکون میخوره نگران نباش

من از دکترم پرسیدم از ۱۸تا ۲۴ هفتگی کاملا مشخص میشه تکوناش.نگران نباش.هنوز وقت داری.

گلم من ۲۳هفته هستم بچم تازه حرکت میکنه اونم حالت نبض

سلام یعنی هنوز حرکتی حس نکردی؟

سلام بچه اول دیرتر حرکات می کنه چون ماهیچه شکم شما صفت وفضا کم است که جنین حرکت کنه و تکان خوردن ضعیف است وشما متوجه ان نمیشوی

خانم هایی که اولین بارداری هست شما دیرتر متوجه می شود چون ماهیچه های شکم های شما کشیده نشده ولی من چون شکم دومین بچه هست زودتر از شما حرکاتش بهتر متوجه میشوم

از هفته 20تا22باید حرکت کنه و لگد بزنه صبور باش

سلام منم بارداری سومم هست 19هفته هستم جنین تکان نمیخوره

منم بچم پسره هنوز تکونی احساس نکردم فقط محبورم سونو برم تا از سلامتش مطمئن بشم. دکتر گفت هفته ۲۲ احتمالا متوجه بشی

سلام گلم من هفته ۲۱ هفته هستم ولی بچه ام تکون نمیخوره پسره طبیعی هست ولی دوروز که تکون نمیخوره

سلام.چرابایدتکون بخوره..شایدضعیفه متوجه نمیشی

برا بعصیا خعلی دیرتر تکون میخوره عزیزم نگران نباش

سلام بچه اول دیر تکون می خوره چون ماهیچه های صفت وبچه جایش تنگه برای همین شما متوجه نمیشوی ولی من که بچه دوم حرکاتش را متوجه چون ماهیچه صفت نیست وبچه راحت می تواند حرکت کند

من بچم دختره هفته 23متوجه تکوناش شدم

من شخصا برای هردو بارداریم تو هفته 14 نبض رو احساس کردم.
الانم شما باید تکون بخوره و بیشترم بشه.
چیز شیرین بخور تکون میخوره

تکون میخوره شما متوجه نمیشی😁

منم دقیقا هفته ۲۱ هستم جفتم قدامیه چیزی حس نمیکنم طبیعیه عزیزم ولی میخوای استرس کم شه برو پیش دکترت تو مطب یا مرکز بهداشت صدای قلبشو گوش کن

سلام بچه معمولا از 18هفتهتکون میخوره مامانایی ک بارداری اولشونه و همچنین مامانی تپل ممکنه تا23هفته م متوجه تکون خوردن بچه شون نشن خیلی طبیعیه

تازه دختر میگن تنبل است یکم دیرترازپسرخودشونشون میده.

نترس فقط اب یخ عایه

سونو دادم همه چی طبیعی بود خداروشکر
سونو غربالگری اول و دوم و دادم خوب بود همه چی

نه مشکلی نیس منم از پهلوهام بعضی وقتا درد میگرن تاالانم سنودادی

سلام عزیزم معمولا دختراخیلی پرحرکت هستن من دخترم تو ۱۲هفته تکون میخورد اونم اگه چیزای سرد بخورم بیشتر میشه لگدزدنش والان این شکم دوممه ولی ۱۶هفتمه ولی تکون نمیخوره بچه حالا نمیدونم دختره یاپسر حتی اگه تکون بخوره درحد یه نبض

خیلی نگرانم؟کلا تا نمیرم سونو هیچی از بارداریم متوجه نمیشم

بعضی وقتا قسمت پهلوم یا زیر شکمم فشار میاد بیشتر قسمت پهلوم مشکلی هست آیا؟

سلام مامانی منم بچه اولمه دخملهه 😍نگران نباش هفته های بعدی ایشلا حرکاتشو احساس میکنی اون هنوز خیلی کوچیکه شکم پوستش کلفته حرکاتش اول درحد نبضه بعد زیاد میشه