۲۶ پاسخ

من از کالاندولا خیلی راضی هستم بعد از شستن نوزاد ممکنه کامل پماد نره با یه پارچه بین پاشو جایی که قبلن کالاندولا زدم میکشم همون لحظه قرمزی پوستش رو می بینم که خیلی کمتر شده.

من هر پمادی بگی امتحان کردم ولی هیچی ب اندازه کالاندولا خوب نبود البته رفتی داروخونه بگو زردشو بهت بده.زود ب زود عوضش کن هردفعه ک عوض میکنی پماد بمال .اگ سوختگی بدنش زیاد یخرده بیشتر بزن ک کرم روپوستش بمونه

کالاندولا گیاهیه ازقدیم بوده و الانم هس.سریع خوب میکنه

پزشک متخصص برای دخترم کالاندولا رو تجویز کرد

کالاندولا خوبه خیلی

من بعد از هر عوض کردن روعن زیتون طبیعی میزنم خیلی هم راضی هستم هیچ وقت هم خداروشکر سوختگی شدید نداشته

آردن عزیزممممممم

کالاندولا عالیه

کالاندولا خیلی خوبه

کرم زینک اکساید فیروز عالیه

سودو كرم. خارجيه عاليه

اول زینک بعدکالاندولامن زینک اکسایداستفاده میکنم خیلی خوبه

کالاندولاخیلی خوبه..وازلین وویتامین آد هم خوبه

سلام.من بعضی مواقع وازلین میزنم خوب بوده

تونستی از عطاری ها گِل سر سفید و گِل ارمنی پیدا کن گل سر و آسیاب ک با گل ارمنی قاطی کن بریز به پای بچه مث پودر عالیه

شنیدم میگن زینگ

کالاندولا عالیه

روغن زیتون.وازلین .من همرو تست کردم همینا بهترن

صبامد گرونه ولی عاااالیه

دکترپسرم کالاندولانوشت کرم خوبیه

کاناندولا بهتره

من واس هردو بچەم اردن استفادە کردم و خیلی راضیم

من برای دخترم پماد کالامین 8 درصد استفاده کردم تا حدودی خوب بود.

من الان 2ماهه فیروز استفاده میکنم راضیم

مینو بهترین پمادهست