۱۱ پاسخ

سلام عزیزم منم همینطور هستم حتی تا الان که یکماه از زایمانم میگذره مثانه ام پر میشه و نمیدونم.از صبح تا شب شاید یک بار فقط ادرار میکنم.یبوست هم دارم. دلیل ادرار نکردن بخاطر اینه که موقع زایمان برامون سوند گذاشتن که مثانه خالی بشه.

منم اینطوریم البته فقط یبوستش
اول صبح ناشتا قبل ازهرچی یه لیوان خاکشیر با گرم بخور
اگه دید هنوز یبوست داری بااب سرد بخور
حتما از الو بخارا چیزایی که شکمه رو ملایم میکنه استفاده کن

عزیزم آب انجیر بخور خوب میشی

سلام عزیزم برا یبوستت انجیر رو شب تو لیوان آب خیس کن صبح بخور.منم همین طور شدم.

تا میتونی مایعات بخور و پیاده روی هم داشته باش بهتر میشی

منم سه ماهه اينجوريم
شياف گليسيرين بذار روزي يه بار
به محث گذاشتنش دستشوييت ميگيره
ييوست خيلي بده
دستشويي نزي گشنتم نميشه
شير ادم كم ميشه
يه هفته شياف بذاري اوكي ميشي

سلام مامان گل منم مثل شمام .الان جفت کلیه هام عفونت کردن بخاطراین موضوع خیلی نگرانم

طبیعیه،فقط مراعات کن تا خدایی نکرده مشکل پیش نیاد،مسهل زیاد بخور

سلام مامان گل. آره منم همینجوریم اگه رعایت نکنم چیز نفخ داربخورم ک هیچی!!!!

عزیز دلم منم اینجوری شدم یبوست شدید میگرفتم خاکشیر ناشتا با اب ولرم قاطی کن بهور خیلی عالیه من خودم که میخورم قشنگ معدم رو شستشو میده

منم همین مشکل رو داشتم برای اینکه دچار یبوست نشین.اگر ی روز دستشویی نکردین کمپوت گلابی بخورین ک رفع بشه .