تعریق شبانه؛ مشکل متداول زنان در دوران بارداری!

تعریق شبانه مشکلی است که بیش از آن چیزی که فکرش را می‌ کنید، در دوران بارداری اتفاق می افتد.

درست زمانی‌ که فکر می‌کنید، حالت تهوع و نیاز پی در پی به دستشوئی رفتن، مشکلات اصلی شما در سه ماهه اول بارداریهستند، هنگام برخواستن از بستر، خود را غرق در عرق سرد شبانه می‌بینید. قبل از این‌ که نگران و وحشت‌ زده شوید، باید بدانید که این مسئله هنگام بارداری کاملا متداول است. تعرق شبانه که با نام nocturnal hyperhydrosis شناخته می‌شود، در سه ماهه اول بارداری بسیار معمول است و گاهی بسیار ناراحت‌ کننده و مزاحم است، اما جایی برای نگرانی وجود ندارد.

چرا دچار این مشکل می‌شوید؟ 
در سه ماهه اول بارداری، به دلیل دگرگونی‌ های سریع هورمون‌ ها که به واسطه لقاح جنین اتفاق می افتند، تعرق شبانه به سراغ شما می آید. یعنی بلافاصله پس از ملاقات اسپرم با تخمک، میزان استروژن در بدن شروع به بالا و پایین آمدن های ناگهانی می‌ کند.

۱ پاسخ

مفید بود؟
👌👌👌👌

سوال های مرتبط

مامان آرین و رایان مامان آرین و رایان هفته سی‌وهشتم بارداری
#مقایسه زایمان به روش طبیعی وسزارین
ادامه تایپیک قبلی👇


۱_خونریزی در زایمان سزارین تقریبا ۲برابر زایمان طبیعی است.

۲_به علت وسعت زخم و بخیه سزارین،احتمال عفونت در سزارین بیشتر از طبیعی است.

۳_از نظر میزان درد،زایمان طبیعی درد بسیاربیشتری دارد اما با تولد نوزاد بخاطر ترشح هورمون اکسی توسین در مغز مادر،همه دردها فراموش می‌شود،اما درد سزارین بعد از زایمان است؛هنگامیکه نیازهست شما از نوزادتان مراقبت و حمایت کنید،درگیر دردهای جسمانی خودتان هستید.

۴_در زایمان طبیعی مدت بستری دربیمارستان ۲۴ساعت و در زایمان سزارین مدت بستری ۴۸ساعت است،بنابراین دوران نقاهت زایمان سزارین نسبت به طبیعی بیشتراست.و بعد از مرخصی هم،درمنزل مادری که سزارین شده باید مراقبت ها و کمکهای بیشتری دریافت کند تا خانمی که زایمان طبیعی داشته است.

۵_در زایمان طبیعی بلافاصله پس از تولد،نوزاد در آغوش مادر با او تماس پوستی برقرار می‌کند و ارتباط عاطفی عمیقی شکل می‌گیرد،در سزارین هم ممکن است درابتدا این اتفاق بیفتد اما به دلیل ادامه روند جراحی بچه از مادر جدا شده و تا ساعتی در تخت نوزاد به سر می‌برد.

۶_در زایمان طبیعی،هنگامیکه نوزاد در کانال تولد قرار میگیرد به علت فشار به قفسه سینه،آب اضافی که بلعیده را کاملا بیرون می‌دهد،اما در زایمان سزارین این اتفاق نمی‌افتد،بنابراین ممکن است نوزادان سزارینی درجاتی از مشکلات تنفسی را داشته باشند.
مامان علیسان‌والسا🥰 مامان علیسان‌والسا🥰 هفته سی‌ونهم بارداری
دوستان جهت اطلاع برای کس ‌های که ورم دارن
🤰وقتی بدن در دوران بارداری متورم می‌شود
♦️در دوران بارداری بیشترین تورم در قسمت‌های تحتانی بدن بخصوص در ساق و قوزک پا دیده می‌شود که نتیجه فشار رحم بر وریدهای لگنی و مختل شدن بازگشت وریدی خون از پاهاست.
♦️ برای کاهش این تورم، محدود کردن مصرف نمک و غذاهای شور، پرهیز از ایستادن به مدت طولانی یا نشستن روی صندلی با پاهای آویزان توصیه می‌شود. همچنین در طول روز، چهار تا پنج بار دراز کشیدن به پهلو (بخصوص پهلوی چپ) باعث خون‌رسانی بهتر به اعضای لگنی از جمله رحم و جنین و پاها می‌شود.
♦️ضمن این که قرار دادن پاها در سطحی بالاتر از بدن در پیشگیری از این عارضه بسیار مؤثر است.
♦️مالیدن ضماد شوید کوبیده شده با سرکه، روغن گل با سرکه یا نمک با سرکه روی موضع تورم توصیه می‌شود. اما اگر این تورم همراه افزایش فشارخون باشد و بعد از هفته بیستم بارداری رخ دهد، خطرناک بوده و باید حتما به پزشک مراجعه شود.
مامان کنجد مامان کنجد هفته سی‌وششم بارداری
💟 مراقبت بعد از زایمان طبیعی

🔸احساس درد و سوزش خفیف در محل بخیه ها بعد از زایمان ،طبیعی بوده و مادر باید در حال دراز کشیده استراحت کند و از نشستن طولانی مدت بر روی محل بخیه خودداری نماید.

🔹بعضی از خانم ها در ساعات اولیه بعد از زایمان در بیمارستان از تخلیه ادرار ترس دارند و نگران باز شدن بخیه ها هستند در صورتی که هرگز با هم تداخلی نداشته و بهتر است دفع ادرار به موقع و سریع انجام شود تا احتمال خونریزی و عفونت ادراری کاهش پیدا کند.

🔸شستشوی محل بخیه چه در بیمارستان و چه در منزل باید بعد از هر بار دفع ادرار و مدفوع دقیق و از قسمت جلو به عقب انجام شود که شستشو با سرم شستشو (نرمال سالین) مناسب هست و بعد از هر بار طهارت گرفتن بهتر است محل بخیه با دستمال تمیز خشک شود.

🔹تعویض به موقع نوار بهداشتی خیس شده و مرطوب به ترمیم زودتر بخیه ها کمک میکند.

🔸جهت خشک نگه داشتن محل بخیه ها و بهبود جریان خون محل می توانید از حرارت گرم سشوار استفاده کنید. برای این منظور روزانه سه بار به مدت 15 دقیقه محل بخیه را در معرض حرارت قرار دهید. این کار باعث بهبود سریع و کاهش میزان عفونت میشود.
⁣⁣‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣‌‌‌‌