۹ پاسخ

سلام عزیزم فکر کنم تاشش ماه باشه چون مال من الان دیگه نمیریزه

تا 6ماهگی قرص مال شرکت دینه هس ک چندتا باهم هس دکتربهم داد منیزیم کلسیم اهن هس خیلی خوبه موهام کمتر میریزه

عزیزم این یه چیز طبیعیه تقریبا تا شیش ماهگی ادامه داره ..شما میتونی با رسیدگی های طبیعی مثل روغن تراپی در هفته این روالو بهبود ببخشی ..از روغن زیتون و روغن کرچک برای ماساژ موهات استفاده کن و موهاتو با اب ولرم بشور

فک کنم تا ۶ ماهگی چون مال من الان خیلی خیلی ریزشش کم شده

چند ماه اول اینجوره

سلام. من از ته زدم الانم یکم بلند شده اینقد راحت شدم

چندماهی ب دلیل تغییرات هورمونی شدت ریزشش زیادمیشه وکم کم بهترمیشه ولی ی مقداری تاپایان شیردهی همینجورریزش داره.

مکمل ( زینک+ب۶+سیستئین) خیلی کمش میکنه

من شنیدم تاشش ماه چون میخوادبچه مامانشوبشناسه ازمنم همینطوربودالان خوب ترشده التبه من قرص اهن وزینکم مامام بعدزایمان بهم داددارم میخورم