مامان م‍‌ل‍‌ک‍‌ه❤️‍🔥 مامان م‍‌ل‍‌ک‍‌ه❤️‍🔥 هفته بیست‌وسوم بارداری
#بارداری_تا_زایمان🦩🌿*-*
✿.•.❀.•.❁.•. ✿.•.❀.•.❁.•. ✿
سونوگرافی آنومالی اسکن سونوگرافی بسیار دقیق از جنین و رحم مادر انجام میشود و رشد طبیعی جنین و محل قرارگیری جفت در رحم بررسی میشود. در آنومالی اسکن جنسیت جنین با دقت ۱۰۰ درصد تعیین میشود.
🤰🤱🤰🤱🤰🤰
اندام‌های مختلف جنین که در آنومالی اسکن مورد بررسی قرار می‌گیرد شامل موارد زیر است:
🌸
شکل و اندازه سر جنین:
مشکلات شدید مغزی در این مرحله از بارداری قابل مشاهده است. سر جنین از لحاظ اندازه و شکل توسط متخصص سونوگرافی به طور دقیق و با حوصله فراوان بررسی می شود و هر نوع مورد غیرطبیعی گزارش داده خواهد شد.
🌸
صورت جنین:
ناهنجاری‌های ناحیه صورت و شکاف لب در آنومالی اسکن قابل تشخیص است، اما تشخیص شکاف کام داخل دهان جنین دشوار است و نیازمند بررسی با سونوگرافی سه بعدی یا چهار بعدی میباشد
🌸
ستون فقرات جنین:
ستون فقرات در مقطع طولی و عرضی بررسی می‌شود تا اطمینان حاصل شود که تمام استخوان‌ها در یک سطح قرار دارند و پوست بدن، ستون فقرات در پشت کمر را پوشش می‌دهد. بررسی ستون فقرات برای تشخیص ناهنجاری‌های نقص‌های مادرزادی لولۀ عصبی که نسبتاً شایع‌تر از موارد دیگر هستند ضروری است.
مامان م‍‌ل‍‌ک‍‌ه❤️‍🔥 مامان م‍‌ل‍‌ک‍‌ه❤️‍🔥 هفته بیست‌وسوم بارداری