۱۸ پاسخ

سلام برو حمام زیر دوش خودش می افته من بچه اولم همین کار رو کردم

عزیزم آروم بکنش اگه بتونی یه کم روغن بزنی به دورش بهتره آبجی من پرستارا محکم براش چسپو کشیده بودن یه کم گوشت از شکمش کنده شده بود خیلی مواظب باش .

عزیزم چسب بخیه رو بخیه هات ک نیست.اروم اروم بکش خودش در میاد.زیر دوشم خوبه.خودش ول میکنه میفتع

سلام منم تازه سزارین شدم اصلا ن درد داره ن ترس آروم آروم چسبو بردار البته اگ‌شکمت مو نداره یا تمیز کردی اصلا متو جه نمیشی

سلام نه اصلا درد نداره. واسه من که همون روز اول کندنش. از بیمارستان که اومدم خونه چسب هم رو بخیه م نداشت.
بخیه ت هم که بعد ۱۰ روز بری بکشی هم اگه خوب جوش خورده باشه اصلا درد نداره

عزیزم برم‌حموم زیر دوش اب گرم قشنگ‌حموم کن راحت کنده میشه

منم سزارین شدم بدش از بخیه کشیدن خیلی میترسیدم ولی بدش مامانم تو خونه کشیدو من اصلا چیزی متوجه نشدم.هزینه اضافه معطب بری .خونه بگو کسی بکشه

بعد کشیدن بخیه چیزی به جای زخم میزنین؟

من برام تو بیمارستان کندن

من تا ازبیمارستان اومدم کندمش اصلا درد نداره

برو حموم با اب گرم اروم اروم بکن بعد از حمامت حتما با سشوار خشک‌کن

آب که بهش بخوره راحت کنده میشه واصلا درد نداره...کشیدن بخیه هم درد نداره دیگه این که چیزی نیس

سلام
واس من ضد اب بود
دردش
شاید کمممم
و شکم بند ببند بخیت درد نگیره

اصلا درد نداره یک قرص مسکن بخور قبل رفتن ولی هیچ درد نداره

سلام عزيزم ن اصلا درد نداره حمام ك ميري اروم برش دار

سلام عزیزم اصلا ترس و‌درد نداره میری حمام با آب ولرم‌و کمی کف روش رو‌ماساژ میدی چسب خودش ورمیاد‌شما به آرامی برمیداری❤️

سلام برو زیر دوش اب گرم خودش میوفته بخیه هاتو باشامپو بچه بشور و سشوار از راه دور بکش منم سزارین کردم همین کار کردم

برو تو حموم خودش خیس بخوره باز میشه اصلا هم درد نداره 4روزه سزارین کردم