درست است که ترشحات واژینال در اواخر بارداری طبیعی و معمول است ولی به راحتی می‌توان این مایع را تشخیص داد. مایع آمنیوتیک گرم و کاملاً شفاف است و معمولاً به صورت ناگهانی جاری می‌شود. برای اینکه از تشخیص خود اطمینان حاصل کنید با پزشک یا بیمارستانی که قرار است آنجا زایمان کنید تماس گرفته و اتفاقی که افتاده را با تمام جزئیات به مامای بیمارستان شرح دهید. او توصیه‌های لازم را به شما خواهد کرد.
پارگی کیسه آب همیشه نشانه نزدیک بودن زایمان نیست. این موضوع در مادران مختلف متفاوت است. در اکثر موارد درست چندین ساعت پس از پارگی کیسه آب انقباضات رحمی شروع شده و دهانه رحم باز می‌شود. ولی در بعضی افراد ممکن است، زایمان یک یا دو روز بعد از پارگی کیسه آب یا حتی دیرتر از آن شروع شود.

در صورت پارگی کیسه آب باید سریعاً به بیمارستان مراجعه کنید. از طرفی اگر با پزشک یا مامای خود تماس گرفته و پارگی کیسه آب تایید شد، حتماً پزشک نیز همین توصیه را به شما خواهد کرد. بعد از پارگی کیسه آب در صورت داشتن یا نداشتن انقباضات رحمی در هر حال تصمیم نهایی برای زایمان به عهده کادر پزشکی بیمارستان است. ممکن است پزشک متخصص زنان برای پیشگیری از خطر ابتلای جنین به عفونت تصمیم بگیرد نهایتاً تا 12 ساعت بعد به بارداری خاتمه دهد یا اینکه مدت بیشتری ( نهایتا 48 ساعت) برای شروع زایمان منتظر باشید...

۲ پاسخ

در طول بارداری جریان خون زیادی داخل گردن رحم ایجاد می‌شود که همین موضوع باعث افزایش ترشح می‌شود که به گفته متخصصان نیاز نیست خانم‌های بارداری نگران باشند چون بین زنان باردار نسبتا شایع بوده و معمولا بی‌ضرر است. از آنجا که این نوع ترشح در سه ماهه اول و سوم شایعتر است ممکن است بخواهید در این زمان از پدهای مخصوص استفاده کنید یا لباس زیرتان را مرتب عوض کنید و هنگام شستن لباسهای زیر از صابونهای بی عطر و غیرحساس استفاده کنید.

سلام عزیزم منم شقاق گرفتم خواستم بدونم اسم اون پماده چی بود ممنون میشم بهم بگید

سوال های مرتبط

مامان آرین و رایان مامان آرین و رایان هفته سی‌وهشتم بارداری
#مقایسه زایمان به روش طبیعی وسزارین
ادامه تایپیک قبلی👇


۱_خونریزی در زایمان سزارین تقریبا ۲برابر زایمان طبیعی است.

۲_به علت وسعت زخم و بخیه سزارین،احتمال عفونت در سزارین بیشتر از طبیعی است.

۳_از نظر میزان درد،زایمان طبیعی درد بسیاربیشتری دارد اما با تولد نوزاد بخاطر ترشح هورمون اکسی توسین در مغز مادر،همه دردها فراموش می‌شود،اما درد سزارین بعد از زایمان است؛هنگامیکه نیازهست شما از نوزادتان مراقبت و حمایت کنید،درگیر دردهای جسمانی خودتان هستید.

۴_در زایمان طبیعی مدت بستری دربیمارستان ۲۴ساعت و در زایمان سزارین مدت بستری ۴۸ساعت است،بنابراین دوران نقاهت زایمان سزارین نسبت به طبیعی بیشتراست.و بعد از مرخصی هم،درمنزل مادری که سزارین شده باید مراقبت ها و کمکهای بیشتری دریافت کند تا خانمی که زایمان طبیعی داشته است.

۵_در زایمان طبیعی بلافاصله پس از تولد،نوزاد در آغوش مادر با او تماس پوستی برقرار می‌کند و ارتباط عاطفی عمیقی شکل می‌گیرد،در سزارین هم ممکن است درابتدا این اتفاق بیفتد اما به دلیل ادامه روند جراحی بچه از مادر جدا شده و تا ساعتی در تخت نوزاد به سر می‌برد.

۶_در زایمان طبیعی،هنگامیکه نوزاد در کانال تولد قرار میگیرد به علت فشار به قفسه سینه،آب اضافی که بلعیده را کاملا بیرون می‌دهد،اما در زایمان سزارین این اتفاق نمی‌افتد،بنابراین ممکن است نوزادان سزارینی درجاتی از مشکلات تنفسی را داشته باشند.
مامان سلمان جانم👼🏻🩵 مامان سلمان جانم👼🏻🩵 ۱ ماهگی
تکنیک تنفس J یکی از روش‌های تنفس در زمان زایمان طبیعی است که در مرحله پرانس (push) یا فشار آوردن برای کمک به خروج نوزاد استفاده می‌شود. این تکنیک در روش‌های زایمان طبیعی، مانند هیپنوبیرثینگ (Hypnobirthing)، بسیار رایج است و به مادر کمک می‌کند تا با آرامش و بدون فشار زیاد، نوزاد را به دنیا بیاورد.

روش انجام تنفس J:
1. دم عمیق از بینی:
نفس را عمیق و آرام از بینی بگیرید، طوری که شکم منبسط شود (تنفس دیافراگمی).
2. بازدم آهسته از دهان به شکل J:
هنگام بازدم، به جای بیرون دادن هوا از دهان به صورت مستقیم، تصور کنید که هوا را به سمت پایین و عقب، یعنی به شکل یک حرف J انگلیسی برعکس، به سمت پایین شکم و لگن هدایت می‌کنید.
• لب‌ها کمی جمع می‌شوند (مثل فوت کردن شمع).
• فشار را به سمت پایین می‌فرستید، نه به سمت بالا یا جلو.
3. بدون فشار زیاد:
در این روش برخلاف فشار دادن کلاسیک (که با زور زیاد همراه است)، تمرکز بر هدایت انرژی با تنفس به سمت پایین است، بدون فشردن صورت یا سفت کردن بالا تنه.



مزایای تنفس J:
• جلوگیری از خستگی زیاد در مادر
• کاهش خطر پارگی پرینه
• هماهنگ شدن با انقباضات رحم
• افزایش اکسیژن‌رسانی به نوزاد
• تجربه زایمانی آرام‌تر و کنترل‌شده‌تر
مامان آقا آیهان مامان آقا آیهان روزهای ابتدایی تولد
مامان حسین مامان حسین هفته سی‌ونهم بارداری