۱۰ پاسخ

تست بی بی چک یکی از مرسوم‌ترین ابزاری است که برای تشخیص خانگی بارداری از آن استفاده می‌شود. نکته‌ی مهم در این تست این است که حتماً باید به روش درست و در زمان درست استفاده شود در غیر این صورت نتایج آن (چه مثبت و چه منفی) غیر قابل اعتماد هستند. زیرا همانطور که بسیاری از شما می‌دانید، نمایش منفی کاذب تست بارداری بسیار شایع است. با نصب اپلیکیشن گهواره آگاهی خود را در شناخت انواع بی بی چک‌ها و روش صحیح استفاده از هر یک از آن‌ها بالا برده و با علائم بارداری آشنا شده و با مادران تبادل نظر کنید. همچنین از دیگر ابزارهای بارداری و کلی ویدئوهای آموزشی بهره‌مند شوید.

نحوه استفاده از تست بی بی چک

تست بی بی چک از دو بخش کیت و قطره چکان تشکیل شده است. شما باید ادرار خود را در لیوان یک بار مصرف کوچکی جمع کرده و توسط قطره چکان چند قطره از آن را روی قسمت مشخص در کیت بریزید. با این کار ادرار روی کیت شروع به حرکت کرده و از دو خط عبور می‌کند. خط اول قسمت کنترل یا خط C است و خط دوم قسمت تست یا خط T است. خط کنترل باید بعد از استفاده حتماً مشخص شود در غیر این صورت کیت شما خراب است یا تست به درستی انجام نشده است. اما ظهور خط T یا خط تست به باردار بودن یا نبودنتان بستگی دارد. اگر باردار باشید خط آن ظاهر می‌شود و اگر نباشید این خطر ظاهر نمی‌شود.

تست بی بی چک بر اساس وجود هورمون HCG در بدن، بارداری را تشخیص می‌دهد. در روزهای اولیه‌ی تشکیل تخم و بارداری، سطح این هورمون پایین است و به تدریج با افزایش سن بارداری افزایش می‌یابد. در نتیجه ممکن است در روزهای اولیه که این هورمون هنوز کم است، تست بی بی چک نتواند بارداری را تشخیص دهد. بنابراین پیشنهاد می‌شود این تست را حداقل 7 تا 10 روز بعد از به تاخیر افتادن قاعدگی و ظهور علائم بارداری اولیه انجام دهید. همچنین بهترین زمان انجام تست صبح ناشتاست که غلظت ادرار زیاد است. با این حال به طور کلی تست بی بی چک یک تشخیص اولیه است و برای اطمینان از بارداری صد در صدی خود بعد از مثبت شدن تست بی بی چک باید آزمایش خون دهید.

بهترین زمان تست اولین ادرار بعد از بیدار شدنه .چند قطره از ادرار رو جای مخصوص ادرار بریز و منتظر بمون یه خط منفی دو خط مثبت..البته بهتره ازمایش بتا بدی تا خیالت راحت باشه

سلام اگه دوخط بشه حتی یکیش هم کم رنگ باشه جواب مثبت اگه یه خط باشه منفی

برا منم نشون نمی داد آزمایش دادم ولی مثبت بود

چند قطره ازادرارتو داخل اون نقطه گرد بریز خودش نم پس میده میره طرف دیگه.وعلائم نشون داده میشن

سلام دو نوع بی بی چک داریم یکیش باید داخل لیوان امتحان کنی یکیش هم چند قطره ادرار می‌ریزی داخل اون چکاپش ،اول صب امتحان کن ک مطمین تره بد از چند دقیقه اگر یک خط انداخت باردار نیستی، اگر یک خط پررنگ ویکی کمرنگ بود باردازی،یا حتی اگر دوتا خطش پررنگ بود بارداری

سلام بی بی چک زدم هیچ خطی روش نیافتاد... میشه راهنمایی کنید علتش چیه؟

سلام منم تست زدم هیچ خطی اول نبود تا ده دقیقه صبر کردم و هیچ کدوم روشن نشد بعد دوساعت دیدم ی خطش روشن شده و من اچتست رو ی روز قبل موعدم زدم میشه اگه اطلاعی دارید راهنمایی بفرمایید خودم احتمال بالایی دارم حامله باشم

سلام دوست من بی بی چک زد مثل شما هیچ خطی نشون نداد ولی چند روز بعد فهمید که بارداره

سلام دوقطره یا ۳قطره بریز نشون میده گاهی بعد یک ساعت یا بیشترنشون میده ومثبت بوده .برای دوستان همینطور پیش اومده