۴ پاسخ

خواب ناآرام شبانه و کلافه شدن و دستشو مدام به سروصورت و بینیشون میارن .دستشون یاهرچیزی که بدستشون بیاد وارد دهانشون میکنن سرشون بیشتراوقات داغه لثه هاشون ورم میکنه اشتهاشون کم میشه

عزیزم تب ی موردش لثه هاش می خاره همش هر چی بیاد دستش می کنه دهنش..اب دهنش میره ..لثه هاش ورم می کنه

دندون در آوردن بچه ها بستگی به بدن کوچولو ها داره بعضی بچه ها زود دندوناشون در میاد و یه تب جزئی میکنن بعضی ها هم نه همش تب میکنن تا دندونشون در بیاد بعضی ها هم نه تب میکنن خوب میشن بعد دندونشون در میاد.

بی قراری هم میکنه؟
دختر من تب داره هر از گاهی ولی خیلی بی قراری میکنه.خیلی گریه میکنه.نمیدونم چش هست😔