#نوزاد_در_۶_ماهگی

نوزاد در 6 ماهگی باید چه کارهایی انجام دهد ؟

 نوزاد شما در شش ماهگی در هر ماه 452 گرم افزایش وزن خواهد داشت و افزایش قد او تنها 54/2
سانتی متر در هر ماه خواهد بود، نوزاد در شش ماهگی شروع به نشستن و حرکت را بدون کمک دیگران
آغاز می کند. . همچنین نوزاد در شش ماهگی، یاد میگیرد که روی زمین بغلتد و یا روی شکم به جلو و
عقب حرکت کند. نوزاد در شش ماهگی ، می خندد و با گفتن کلمات شروع به حرف زدن می کند.
در این دوران، نوزاد میتواند افراد اطراف خود را به رسمیت بشناسد و از غریبه ها بترسد.

مهارتهای فیزیکی و حرکتی در شش ماهگی نوزاد
نوزاد می تواند وزن کل بدن خود را در حالی که نشسته، بدون کمک دیگران کنترل کند.

می تواند اشیاء را از یک طرف به طرف دیگری منتقل کند.

قادر به چرخیدن از عقب به روی شکم می شود.

قادر به برداشتن اشیای روی زمین است.

میتواند 6 تا 8 ساعت بخوابد.

به هنگام خواب قادر به بلند کردن قفسه سینه وسرش ، روی شکم خواهد بود.

دندانهای نوزاد در شش ماهگی شروع به رشد و ظاهر شدن مکند.

مهارتهای حسی و شناختی که نوزاد در شش ماهگی باید داشته باشد
از افراد غریبه میترسد.
قادر به شناختن پدر و مادرش خواهد بود.
دوست دارند صدای خود را بشنوند وبه همین دلیل شروع به سر و صدا میکنند.
نوزادان میتوانند اشیایی را که روی زمین افتاده است را بردارند.
نوزاد میتواند صداهای شبیه به کلمات هجا ، مانند با ، ما ، دا را تلفظ کند.

۱ پاسخ

پسر من ی خورده تنبله اصلا سینه خیز نمیکنه رو شکم میزارم زود خسته میشه و گریه میکنه

سوال های مرتبط

مامان مهرسام🤍 مامان مهرسام🤍 ۸ ماهگی
مامان مهرسام🤍 مامان مهرسام🤍 ۸ ماهگی
فرزند شما امروز 13 هفته و 4 روزه است.  



با رشد حافظۀ نوزاد شما، او شروع به ساخت تداعی های ذهنی مثبت و منفی می کند. به زودی او همزمان با ورود شما به اتاق شاد می شود، به برادر یا خواهر بزرگ تر خود لبخند زده و با دیدن تشک بازی خود صداهای غرغره مانند تولید خواهد کرد. با این حال، ممکن است با دیدن صندلی اتومبیل خود از روی اعتراض جیغ بزند؛ زمانی که می خواهید او را به روی شکم بر روی زمین قرار دهید ممکن است فعالانه مقاومت کند، و تلاش های شما برای تنها گذاشتن او در تخت خواب در شب ممکن است باعث شود او از روی پریشانی و حتی عصبانیت گریه کند. او کم کم از خود مطمئن می شود و نظرات خود را ابراز می کند. در حقیقت، اگر در هر سایت مربوط به نوزادان در اینترنت جستجو کنید، خواهید دید که موارد بسیاری وجود دارد که مورد علاقۀ یک نوزاد سیزده هفته ای نیست؛ شامل گهواره، سگ خانگی خانواده، زمان خواب، کریر نوزاد، حمام کردن، لباس پوشاندن و حتی آروغ گرفتن. پس آمادۀ چند عدم توافق باشید! 
مامان مهرسام🤍 مامان مهرسام🤍 ۸ ماهگی
16 هفته و 3 روزه



برای آغاز غذای کمکی به کودک به چه توصیه های باید توجه کرد؟



پس از گذشت چند هفته، کودک علائمی مبنی بر آمادگی برای خوردن غذای جامد از خود نشان می دهد. ممکن است همیشه گرسنه باشد و به نظر برسد شیر به تنهایی او را سیر نمی کند، او شبها برای شیر خوردن از خواب بیدار می شود در حالی که قبلا تمام طول شب می خوابید. شاید مادران دیگر که نوزاد هم سن شما دارند، شروع به تغذیه غذای کمکی کرده باشند، اما شما مطمئن نیستید که این کار را انجام دهید یا خیر؟ ممکن است مادر شما بگوید خیلی زودتر به شما غذا داده و هیچ مشکلی برای شما بوجود نیامده! همه این عوامل باعث می شوند که شما تشویق شوید و خیلی زود غذا دادن به کودک را آغاز کنید ولی آیا این سن مناسبی است؟ یا باید کمی صبر کنید؟



آکادمی پزشکان متخصص اطفال آمریکا و سازمان بهداشت جهانی توصیه می کنند برای غذای کمکی دادن به کودک باید صبر کرد. آنها معتقدند شیر مادر یا شیر خشک برای شش ماه اول تولد کودک کافی است. دلایل عملی برای منتظر ماندن مادر تا شش ماهگی به قرار زیر است:



در شش ماهگی او می تواند روی صندلی های بلند مخصوص کودک بنشیند، از قاشق استفاده کند یا می تواند غذا را با دست خود برداشته و در دهان خود قرار دهد که همه این مسائل فرآیند غذا دادن به کودک را بسیار آسان تر می کند. گرچه بسیاری از کارشناسان با صبر کردن تا شش ماهگی مخالف هستند. شواهدی از رشد بدن کودک وجود دارد که نشان می دهد ندادن غذا خطر فقر آهن و بروز حساسیت را در بدن کودک افزایش می دهد. آنها دریافته اند منبع آهن بدن کودک در شش ماهگی کاهش می یابد بنابراین اگر رژیم غذایی او در این سن فقط پوره میوه و سبزیجات باشد آهن بدن او به طور کامل تامین نمی شود./
مامان مهرسام🤍 مامان مهرسام🤍 ۸ ماهگی
فرزند شما امروز 13 هفته و 2 روزه است.








دالی موشک!



نوزاد شما به تدریج متوجه می شود که شاید جسمی که او نمی تواند ببیند هنوز در جای خود باشد؛ و بازی دالی موشک در درک این موضوع به او کمک می کنند.



درک این موضوع که هنگامی که اشیا دیده، شنیده یا لمس نمی شوند، همچنان وجود دارند «پایداری اشیا» نام دارد و نقطۀ عطف مهمی در یک سال اول زندگی نوزاد محسوب می شود. این عبارت نخستین بار توسط ژان پیاژه، روان شناس کودک، استفاده شد که باور داشت بیشتر نوزادان این مفهوم را بین هشت تا 12 ماهگی درک می کنند. به هرحال، هر کودک متفاوت است و در برخی از نوزادان دیده شده که این مفهوم در چهار ماهگی درک شده است.



در این مرحله بازی دالی موشک بسیار مفرح است، زیرا نوزاد شما هر بار که شما صورت خود را با دست می پوشانید و بعد دوباره به صورت «سحر آمیز» ظاهر می شوید، با خوشحالی غافلگیر می شود. این بازی همچنین حافظه نوزاد شما را می آزماید: او درحال آموختن انتظار است، در نتیجه با اشتیاق صبر می کند تا دوباره صورت شما دیده شود و شما بگویید «دالی». اگر دستان خود را بیش از حد معمول بر روی صورت نگاه دارید، ممکن است او دست خود را به سمت دست شما دراز کرده تا شما را وادار کند آنها را کنار بزنید! آموختن این که اشیا، و همچنین شما، در عین حالی که دیده نمی شوید همچنان وجود دارید، برای امنیت احساسی نوزاد نیز مفید است. زمانی که شما برای چند لحظه ناپدید شوید او احساس نگرانی نخواهد داشت.



بازی حالا من را می بینی... زمانی که نوزاد شما نمی تواند شما را ببیند فکر می کند دیگر آنجا نیستید، اما او کم کم خواهد آموخت که شما ناگهان «ناپدید» نمی شوید.
مامان مهرسام🤍 مامان مهرسام🤍 ۸ ماهگی
فرزند شما امروز 13 هفته و 6 روزه است.



اسباب بازی های جالب برای این سن:



اسباب بازی مورد علاقه نوزاد شما همواره خود شما خواهید بود و زمانی که شما با او می گذرانید برای رشد احساسی او بسیار باارزش است. اما برخی اسباب بازی ها هستند که او از بازی با آنها لذت می برد و برای این مرحله از رشد او بسیار مناسب هستند.



• جغجغه ها برای مدت طولانی مورد علاقه او خواهند بود و به او کمک می کنند بیاموزد چگونه حرکات خود را کنترل کند.



• کتاب های پارچه ای که بافت های گوناگون دارند و همچنین کتاب های مخصوص نوزاد که بتوان برگ های ضخیم آنها را به راحتی ورق زد، بسیار مفرح هستند.



• مکعب هایی که درون آنها «جایزه» دارد نوزاد شما را بسیار سرگرم خواهند کرد. مطمئن شوید آنها به اندازه کافی ضخیم هستند تا نوزاد شما بتواند آنها را در دست گیرد.



• ظروفی که روی هم چیده می شوند صدای خوش آیندی ایجاد می کنند و او از قرار دادن آنها بر روی یکدیگر لذت خواهد برد.



• اسباب بازی هایی که صدای جغجغه می دهند، آب از آنها می چکد یا بر روی آب شناور می شوند می توانند حمام کردن را لذت بخش کنند.



• اسباب بازی هایی که به کالسکه نوزاد شما متصل می شوند، او را در حال حرکت سرگرم نگاه خواهند داشت.



• یک جعبه موسیقی که با لمس نوزاد شما ترانه های کودکانه یا موسیقی شاد پخش می کند باعث شادی نوزاد شما می شود.



• اسباب بازی هایی که با فشار دکمه از جعبه بیرون می پرند برای مدت طولانی او را سرگرم می کنند و نوزاد شما را تشویق به بهبود هماهنگی دست و چشم خود می کند.
مامان مسیحا مامان مسیحا ۳ ماهگی
#غذا_دادن_به_نوزاد_زیر_۶ماه
پایان شش ماهگی بهترین زمان برای شروع تغذیه تکمیلی است؛ هر چه سن او بیشتر شود، آمادگی بیشتری برای استقلال درغذاخوری پیدا می کند.  گرچه در شش ماهگی هم هنوز معده نوزاد به اندازه کافی قدرت ندارد، اما دادن غذاهایی غلیظ‌تر از شیر مادر در حجم کم و با انرژی زیاد و در فواصل زمانی طولانی باعث آشنایی معده با غذاهای جامد می‌شود. در نتیجه معده برای انجام عملیات هضم روز به روز ورزیده تر می‌شود. به همین دلیل است که تهیه و دادن غذای مقوی برای نوزاد 7 ماهه ساده‌تر از غذا دادن به کودک شش ماهه است؛ زیرا هم معده با تغذیه تکمیلی آشناتر شده است و هم کودک طعم‌های جدید را شناخته است و برای امتحان کردن آنها همواره اشتیاق دارد. غذا دادن به کودک زیر شش ماه باعث پر شدن معده کودک می‌شود. در نتیجه کودک از خوردن شیر امتناع می‌کند. بنابراین حتی بهترین غذاها برای وزن گیری نوزاد اگر زیر شش ماه به او داده شود، نه تنها مفید نخواهد بود، بلکه ضررهای فراوانی نیز به همراه خواهد داشت.