بازی با نوزاد دو ماهه
دو بازی جالب برای نوزاد در طول هفته اول و دوم

بازی صداها
نوزاد در هنگام تولد از شنیدن سروصداهای ناگهانی دچار وحشت می شود. ولی به مرور این وحشت از میان رفته و جای خود را به لذت از حس شنوایی می بخشد. به این ترتیب نوزاد به شنیدن صداهایی مانند مانند خش خش، جیر جیر و تق تق علاقه بسیار نشان می دهد. دیدن اینکه چه اشیائی تولید صدا می کنند به نوزاد شما کمک می کند که بتواند سایر ارتباطات موجود میان اشیاء مختلف را نیز درک کند.

مزایا: تقویت حس شنوایی، درک مفهوم علت و معلول

وسایل مورد نیاز: اشیاء ساده ای مانند کاغذ و یا سلوفان که موقع مچاله شدن صدا ایجاد می کنند. و همچنین اسباب بازی های نرمی که موقع فشار دادن باعث ایجاد صدا می شوند.

با دقت به اشیاء اطراف خود تعداد بسیاری از وسایل مختلف مانند کاغذ که موقع مچاله شدن ایجاد صدا می کند و یا اسباب بازی های صدادار و موزیکال را جمع آوری کنید. در کنار نوزاد خود نشسته و یا دراز بکشید. کاغذ، فویل و اسباب بازی را به نوبت فشار دهید تا نوزاد بتواند صدای آنها را بشنود. سعی کنید ترتیب تولید صداها را به طور مرتب عوض کنید تا شنیدن صدای آنها همچنان برای نوزاد جذاب باشد.

در مرحله بعد وسایل را در دستان نوزاد قرار داده و به او کمک کنید که خودش صداها را تولید کند. اکنون می توانید شادی نوزاد از درک این موضوع که خودش باعث ایجاد صداها شده است را تماشا کنید! برای بازی با نوزادان دو ماهه یا بازی با کودک دو ماهه با کمک کاغذها، مراقب لبه های تیز کاغذ و ... باشید!

۱ پاسخ

نوزاد چهار ماه رو هم بگو عزیزم

سوال های مرتبط

مامان نی نی مامان نی نی ۲ ماهگی
آرام:
#اصلاح_تکنیک_شیردهی
#کاپ_شیردهی
شیر مامان لطف خدا ❤️

شیر دادن با کاپ رو تمرین کنید خیلی بهتر از قطره چکان است و کمتر باعث عصبی شدن نوزاد میشه.
می توانید برای اینکه بچه دست هایش را جلو نیاورد یک پارچه مثل دورپیچ دور دستان و بدن کودک مثل یک قنداق شل ببندید.
حتما باید بچه در پوزیشن نشسته در آغوش بگیرید و لبه کاپ را روی لب بچه و مماس با لثه بچه قرار می دهید و به هیچ عنوان شیر را در دهان بچه نمی ریزید، بلکه مماس با لثه نگاه می دارید بچه خودش زبانش را جلو می آورد و با با بالا کشیدن شیر توسط زبان شروع به خوردن می کند.
( دقیقا شبیه بچه گربه که با زبان شیر را بالا می کشد)
ممکن است چند بار اول سخت باشه ولی اگر مهارت ش رو یاد بگیرید فکر کنم خیلی بهتون کمک کنه. چون خودتون علاقمند به دادن شیر خودتون هستید من فکر می کنم موفق می شوید و ارزش تحمل ش رو داره.
فقط نکته بسیار مهم این است که به هیچ عنوان حتی چند دقیقه از شیشه استفاده نکنید چون بچه از نظر تثبیت نوع مکیدن دچار اختلال میشه. من همیشه تاکید می کنم بچه رو اصلا گرسنه نذارید، وقتی بچه تازه از خواب بیدار شده بذارید زیر سینه خودتون یه مقدار مک بزنه ،بعد با کاپ شیر دهی کاملا سیرش کنید و وقتی دوباره داره می خوابه بذارید زیر سینه تون تا با مکیدن سینه شما بخوابه ، چون بچه‌ها غریزه مکیدن دارند و در خواب هم مک می زنند و این مکیدن باعث افزایش شیر می شود.
#کاپ_شیردهی
#اصلاح_تکنیک_شیردهی
شیر مامان لطف خدا ❤️
مامان اهورا مامان اهورا ۵ ماهگی
‍ ‍ ‌☯افزایش شیر مادر و تسکین دردهای کولیکی نوزاد با دانه رازیانه
#افزایش_شیرمادر_رازیانه

✳️دانه رازیانه حاوی استروژن است که موجب افزایش شیر مادر می شود
✳️ دانه رازیانه راحت الهضم بوده و موجب تسکین دردهای کولیکی و دلپیچه نوزاد میشود.
✳️مصرف چای رازیانه موجب کاهش وزن و برگشت سریعتر به وزن قبل بارداری میشود.
✳️ دانه رازیانه را می توان همراه با ادویه های دیگر به سبزیجات و سایر غذاها اضافه کرد.
✳️همچنین میتوانید آن را به چای خود اضافه کرده و یا چند دانه از آن را با شیر جوشانده و نوشیدنی آن را مصرف کنید.
✳️ همچنین چند دانه رازیانه را بعد از هر وعده غذایی می توانید در دهان خود قرار دهید.
✳️پس از #زایمان عرق رازیانه مصرف کنید آب خالی نخورید زمان تشنگی نصف لیوان عرق رازیانه نصف لیوان آب مخلوط کرده و بنوشید.
✳️میتوانید چای رازیانه خودتان در منزل تهیه کنید:
برای تهیه چای رازیانه یک قاشق چای‌خوری رازیانه کوبیده را داخل یک قوری بریزید.مقداری آب جوش روی آن ریخته و اجازه دهید که به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. در صورت تمایل به شیرین‌کردن دمنوش رازیانه، می‌توانید از عسل استفاده کنید.
اگر مامانی یا قرار مامان بشی

#بارداری #زایمان #نوزادی
مامان مایا مامان مایا ۲ ماهگی
این باور که «نوزاد رو زیاد بغل نکنیم که بغلی نشه» یک باور قدیمی و تا حد زیادی نادرست است.

در واقع، نوزادان نیاز شدیدی به تماس فیزیکی، آغوش، و احساس امنیت دارند. در آغوش گرفتن نوزاد به شکل مکرر نه تنها باعث نمی‌شود که «بغلی» شود، بلکه به رشد روانی، عاطفی، و حتی جسمی او کمک می‌کند. تماس نزدیک با والدین، مخصوصاً در ماه‌های اول زندگی، باعث ترشح هورمون‌هایی مثل اکسی‌توسین در نوزاد و والد می‌شود که احساس دلبستگی، آرامش، و امنیت ایجاد می‌کند

چند نکته علمی:
• نوزاد زیر ۳ ماه هنوز توانایی لوس شدن یا «بغلی شدن» به اون شکلی که ما فکر می‌کنیم رو نداره. اون فقط داره با دنیا آشنا میشه و برای آرامش به تماس انسانی نیاز داره.
• آغوش گرفتن نوزاد به او کمک می‌کند استرس کمتری تجربه کند، وزن‌گیری بهتری داشته باشد و کمتر گریه کند.
• وابستگی ایمن که در نتیجه تماس زیاد و پاسخ‌دهی مناسب والد ایجاد می‌شود، در آینده باعث استقلال بیشتر کودک خواهد شد، نه کمتر.

پس اگر کسی گفت «بغلی میشه»، با خیال راحت می‌تونی بگی که نه تنها ضرری نداره، بلکه یکی از بهترین کارهایی‌ـه که میشه برای نوزاد انجام داد