۲۳ پاسخ

بهترین کاراین بود که اول ببریش دکتراطفال گوارش وبارانتیدن خوب نمیشن ولی امپرازول عالی من به بچه ام دادم اونم رفلاکس داشت حتی شیرخشکشم مخصوص بچهای رفلاکس دادم وبعضی اقات شیرخودمم میدادم رژیم غذایی که شامل تمام لبنیات کنجد شکلات کیک گوشت گاو سوسیس تمام محصولاتی که ازگاو نیایدبخوری اینارارعایت کنی وامپرازولاشاسروقت بدی زود خوب میشه چون رانتیدن یه مسکن فقط

عزیزم من زانتاک خارجی میدم ولی منم همچنان رعایت میکنم رفلاکس گاهی تا ۱ سالگی ادامه داره

سلام بعصی ها رفلاکسشون تا یه سال یا دوسالم طول میکشه پسر منم هنوز رفلاکس داره دو ماهی یکبار میبرم متخصص اطفال برای رفلاکس فقط رانیتیدین بهش میده

عزیزم رانیتدین ک کفتن خیلی ضرر داره نباید داد تو اخبار گفتن جمعش کردن

رانیتیدین جزو داروهای باطله شد با دکترت مشورت کن

مامان گل رانیتیدین جنبه درمان ریفلاکسو نداره فقط اسیدی رو که به مری برمیگرده رو کنترل و پاکسازی میکنه و فقط به این خاطر دکتر میده که اون اسیده زمینه آسم و آلرژی رو در اینده ایجاد نکنه. ولی من از خیلیا شنیدم که قرص نکسیوم واقعا جوابگو هستش. ببرید متخصص زیر نظر ایشون بهش بدید.

پسر منم همینطوره. تقریبا 7ماهش داره تموم میشه
رانیتیدین میخوره، پیش چندتا متخصص هم بردیمش، امپرازول هم خورده ولی تاثیر نداشت
منم رژیمم همش، دلم لک زده برا بستنی😦
ولی انشالله که زود خوب میشن

شیز خودت رو میخوره یا شیر خشک؟

عزیزم پسر منم ۷ماهش رفلاکسش اصلادخوب نشد پسر من حتی عذاها هم بالا میاره ایا دختر شما غذا رو هن بالا میاره

گلم پنتوپرازول بهش بده من 4 ماهگی دخترم خوب شد دیگه بهش ندادم

عزیزم رانیتیدین خیلی وقته ممنوع شده متاسفانه ، بهتره ببرین دکتر ، دختر منم همین مشکل و داشت و زیر نظر پزشک اس امپرازول مصرف کرد خداروشکر بهتر شده ، انشالله دختر شما هم زود خوب میشه.

سلام عزیزم سعی کن غذا یا شیر مقدارشو کم کنی به جاش دفعات تغذیه رو زیاد کن تازگی دکتر نبردین؟
رانیتیدین ممنوع شده مصرفش

پسر منم رفلاکس داره ک ب امپرازول جواب نداد ولی با نکسیوم ۲۰ بهتر شد خدا روشکر شما هم حتما باید دوباره ب دکتر اطفال مراجعه کنین تا داروی مناسب براتون تجویز کنه

من همین دیروز بردم طب سنتی
گفت معده اش کوچیک و سرده. بهش آب سیر آب سیب آب به تجویج کرد. پسر من شیرخشک میخوره. گفت با چای سیب و چای به براش شیر درست کن. دمش گرم آب رو آتیش شد.

جدیدادیگه دکترارانیتیدین تجویز نمیکنن دوراز جون بچه هامون میگن سرطانزاس

دخترمن دقیقا تا 8 ماهگی رفلاکس داشت افتضاح. ولی خداروشکر خوب شد. فقط خودت لبنیات وآجیل شیرینی نخور

دایمتیکون خوبه

سلام عزیزم دیگا نباید رانیتیدین بدی چون از رده ی دارویی خارج شده ببرش دکتر واسش قرص بنویسه.بچه هارفلاکسشون معمولا تا۱سالگی ادامه داره

سلام نمیدونم‌پیام منو میبینین یا نه .کوچولو منم رفلاکس داره خیلی عذاب میکشم‌کی خوب شد کوچولو شما؟

منم پسرم نہ ماھشہ ھنوزرفلکس دارہ شیرخشک مخصوصم میخورہ۔والامنم ھمینطورغذاھاش بایدبیشترحالت جامدباشہ

عزیزم پسر من هم رفلاکس پنهان داره. و هر روز صبح بهش امپرازول میدم. ولی یهتر نشده. دکترش میگه ممکنه تا ۱سال یا ۱سال و نیم هم ادامه داشته باشه.

رفلاکس ممکن تا دو سالگی هم طول بکشه هرچی بیشتر مراعات کنی زودتر خوب میشه

ببرش دکتر گوارش اطفال عزیزم