۱۱ پاسخ

هر دو خوبن. اما کانفی یه چیز دیگس

مولفیکس خیلی خوبه

مولفیکس خوبه ولی کلا کوتاهه...پسرم دستشوییش گاهی کمه ها ولی از پشت نم میده..
این سه بعدی بودنش هم اتفاقا گوشه های پاشو قرمز میکنه و جا میندازه..کانفی فکر کنم بلند تره درسته؟؟
نمیخوام گوشه های پاشو قرمز کنه..بچه های شما هم قرمز میشه پاشون؟ حساسیت نداره ها جای اون کشای پوشک قرمز میکنه پاشو

مولفیکس بهتره از کانفی

عزیزم داشتم پیامای مربوط به شستن تو روشویی را میخوندم.
بایا بی بی بخرید مشکلتون حل میشه
صندلی شستشوی کودک
از بایاسنتر

مولفیکس من دارم هنوز هم چهارماه استفاده میکنم خیلی عالیه

فقط و فقط مولفیلکس من خیلی راضیم

سلام عزیزم بسته ب پوست بچه و حرکتی متفاوته من از کانفی و مای بی بی راضیم مولفیکس زخم میکنه و بقیه هم نمی پس میدن

منکه مولفیکس استفاده میکنم خوبه راضی ام

من هردوتارو استفاده کردم حفتشون تا زیاد پی پی میکنه میزنه بالا😐
مولفیکس سه بعدیا بچه توشون خیلی راحته
من مولفیکس بارلی ببم کانفی مای بیبی استفاده کردم ک مولفیکس از بقیه بهتر بود

مولفیکس از همه بهتره