۹ پاسخ

سلام نه عزیزم چرا گریه؟؟؟بچه تازمین نخوره بزرگ نمیشه بله بایدمراقب بچه بود ولی نه اینکه خودت سرزنش کنی.اگه بعدازضربه خوردن مشکلی پیش نیومده پس ناراحت نشو.صدقه همیشه برای بچه بده.

یه بالشت نازک و کوچک با روسری ببند ب کمرش ک تا میاد بخوره زمین سرش اروم بخوره

همه جای خونتونو فرش کنین سرامیک نباشه که اگه افتاد اتفاقی براش نیوفته

محافظ سر براش بخرین

سلام عزیزم پسرمنم نزدیک یک سالشه ناخواسته به پشت خیلی افتاده زمین هیچ اتفاقی نمیفته بیشتر مواظب باش همیشه بالش پشت اش بزار افتاد با کله رو بالش بیفته

عزیزم اشکالی نداره به قول ما لرا سفت میشه اگه خدایی نکرده مشکلی پیش نیومده زیادسخت نگیر

سلام برا بچتون مشکل پیش نیومد؟

عزیزم تا وقتی این جلو سرشون شله مثل یک ضربه گیر عمل میکنه چیزی نمیشه نگران نباش

وااااا چرااااابچه زمین میخوره خب منم زمین میخوره پسرم