۴ پاسخ

میگن 40 روز من از روز 15 تا امروز دیگه لکه بینی داشتم در حد کم بستگی به بدنت داره عزیزم بعضی ها تا 60 روز هم طول می کشه

تا ۴۰ روز. ۱۵ روز شدیده تقریبا، بقیش تا ۴۰ روز کم میشه

برای هر کی بدنش فرق میکنه گلم من بچه ی اولم فقط ۵ روز اول مثل همه عادت های ماهانه م پریود شدم و تا دو سالگی دخترم که شیر میدادم پریود نشدم حال داد😉الانم پسرم رو باردارم کاش اینم اینجوری بشه

من تا دیرزو که ده روزم شد خونریزیم شدید بود اما امروز کامل تموم شده خشک خشک حتی ترشحم ندارم مادرم میگد شاید موقتی است
برای اون دوتا اینجوری نبودم
خودم میگم نکند به خاطر لوله بندیمه