۱۴ پاسخ

ازکجا میفهمی عفونت کرده بخیه هات؟

برو بدکتر برات دارو بنویسه هرچی دیر تر بری بدتر میشه من که مردم وزنده شدم دیر رفتم کار وشب وروزم شده بود گریه تا یه ماه بعدشم گلاب به روت یبوست وحشتناک کردم که نگو نپرس

حتما برو دکار,منم بخیه هام عفونت کرد ترشح از جای بخیم خارج میشد,دکترم گفت فشار بده تا بیرون بیاد چرکاش بعدم یه پماد بهم داد,باسرم شستشووسشوار هم خودمو خشکمیکردم بعدهربار دشویی رفتن یا عوض کردن پدم.البته یه ۱۵ روزی اینا از زایمانم گذشته بود,حتما برو دکتر وگرنه داغون میشی

حتما برو دکتر تا شدید نشده از من عفونت کرد انقد ازیت شدم

از کجا فهمیدی عفونت کردن بخیه‌هات؟؟

حتما ب پزشک مراجعه کنید.
چون عفونت چیز شوخی برداری نیست.

منم بخیه هام عفونت کرده بود مرتب بعد هر
بار دستشویی با شامپو بچه و سرم شستشو شستم بعدشم سشوار می‌کشیدم خوب شد فقط باید بخیه ها خشک بمونن

اگه زرد میشه و بوی بد میده حتما برو دکتر طبیعی زایمان کردین؟؟؟

اسپری نیواشا استفاده کن زخمو خیلی سریع خشک میکنه و عفونت کامل از بین میبره کلا حرف نداره

عنبر نسا دود بده اب رو اتیش

عزیز جان تو اب گرم بتادین بریز و یه 10دقیقه ای توش بشین روزی یکی دوبار اینکاروبکن

سلام روزی دوبار عنبر نسارا دود بده

برید جای که زایمان کردید حتما که شما رو چک کنند عفونت محل بخیه خطرناک است بی نهایت

مگه چه علایمی داری که میفهمی عفونته عزیزم؟؟