۵ پاسخ

نه تب نمیکنه اصلا یکم بی تابی میکنه خوب میشه

سلام نه ربطی به هم ندارن من گوش دخترمو 8روزه بود مامان بزرگم سوراخ کرد هروز چند بار روغن حیوانی میزدم ومیچرخوندم هیچی نشد زودم خوب شد.

نه اگر مراقبت کنی که چرک نکنه تب نمیکنه فقط باید تا چند وقت با پنبه الکلی تمیز کنی و بعد پماد تتراسایکلین بزنی

نه هیچ ربطی به تب نداره گوش سوراخ کردن.ولی هرروز پماد بزن و بچرخون گوشوارشو

یه تب خفیف میگیره بچه رو.. که میتونی استامینوفن بدی خوب میشه