سوال های مرتبط

مامان راحیل خانم❤👸 مامان راحیل خانم❤👸 ۹ ماهگی
مدفوع نکردن نوزاد تا چند روز طبیعیه؟ در نوزادانی که شیر مادر می خورند.

یبوست در نوزادانی که شیر مادر می خورند کمتر از نوزادانی است که شیر خشک می خورند. نوزادان بالای هشت هفته معمولاً 4 یا 5 روز روز هم ممکن است مدفوع نکنند و این بدان معنا نیست که یبوست دارند. نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می کنند، به خصوص اگر هنوز غذاهای جامد را شروع نکرده باشند، حتی ممکن است تا 10 روز مدفوع نکرده باشند! شیر مادر دقیقاً همان چیزی است که دلبند شما به آن احتیاج دارد و مواد زائد کمی در پایان روند هضم برای خروج باقی مانده است. نوزادانی که منحصراً با شیر مادر تغذیه می شوند معمولا یبوست ندارند. آنها ممکن است مدت طولانی بدون دفع مدفوع بگذرانند، اما شکم آنها برخلاف انتظار شما پر از مدفوع نیست. اگر شیرخوار شما دل درد دارد و ناخوش به نظر می رسد، احتمالاً مشکل دیگری وجود دارد مانند کولیک و تجمع گاز. شیر مادر یک ملین طبیعی است و نوزادانی که فقط از شیر مادر تغذیه می کنند و تقریباً هرگز به ملین دیگری احتیاج ندارند.
مامان آرتین مامان آرتین ۳ ماهگی
سلام به مامان های گل
اینم جواب سوالی که اکثر مامانا پرسیده بودن
👇👇🔹مدفوع_نوزاد 🙈🙊

🅾 اگر نوزادتان تنها از #شیرمادر تغذیه می‌کند‼️

رنگ مدفوع او #زرد یا کمی #سبز خواهد بود و قوامی پوره مانند و کرمی خواهد داشت. مدفوع این نوزاد می‌تواند آنقدر نرم باشد که مشابه اسهال به نظر برسد. مدفوع این نوزادان می‌تواند شبیه به ترکیبی از سس خردل و پنیر  باشد که گهگاه در آن دانه‌هایی سفت‌تر و کوچک نیز دیده می‌شود. خوشبختانه بوی این مدفوع خیلی بد نیست!

🚺البته وقتی صحبت از مدفوع نوزادی که تنها شیر مادر را می‌خورد به میان می‌آید رنگ‌های بسیار متفاوتی در طیف طبیعی به شمار می‌آیند؛

❓شاید رنگ مدفوع نوزادتان #سبزتر باشد، که می‌تواند نشانه این باشد که شما چیز جدیدی خورده‌اید که از ابتدای شیردهی نخورده‌اید. اگر نوزادتان هیچ علامت ناراحتی ندارد، جایی برای نگرانی نیست.

❓مدفوع #سبزدرخشان به همراه کف - چیزی شبیه جلبک -  در پوشک نوزاد ‌می‌تواند این معنی را داشته باشد که او آغوز بیشتری خورده است - یعنی شیر کم کالری که هنگام شیردهی ابتدا از سینه مادر بیرون می‌آید- و شیر غلیظ، پرکالری و مغذی کمتری دریافت کرده است. این می‌تواند به این معنا باشد ❌که شما از هر کدام از سینه‌ها به اندازه کافی به او شیر نداده‌اید.
✅ برای مقابله با این مشکل هر بار غذادهی را از ابتدا تا پایان از نه انجام دهید.