۱۹ پاسخ

کولیک ایز چطور؟؟؟؟
من از وقتی بچ بچه م پدی لاکت میدم خداروشکر یبوستش کم کم داره برطرف میشه اما رفلاکسش بیشتر شده دیگه نمیدونم جیکارکنم
برای کولیکشم هر قطره ای بگین امتحان کردم فعلا پدی لاکت میدم کمی خوبه ولی بچه م اصلا خواب نداره شاید درشبانه روز کلا 12. 13 ساعت اونم به زور بخوابه خیلی ناراحتشم

قطره دایمتیکون از همش بهتره

من روزی هفت قطره میدم تغییری ندیدم هم بالا میاره هم شبا اذیت میکنه

براکولیک عالی بود رفلاکسشم کمک کرد.پدی لاکت عالیه.

سلام من استفاده کردم اصلا بهش نساخت الکیه رفلاکس داره فقط شیر Arباید بدی اگه شیر خشویه اگه نیس باید خودت رژیم غذایی بگیری . اما بی بی کر خوبه دادم .خودشم بهش عرق نعنا بده اروغ بزنه

سلام.من اول پدی لاکت میدادم بعدش دکترش عوض کرد الان بی بی کر میدم،پسرم خداروشکر بهتر شد،بی بی کر هم ماله کولیک هم رفلاکس،ییوست،نفخ

اصلا خوب نیست بهش کولیک ایز بیبی بده عالی

به نظر من که اصلا پدی لاکت خوب نیس من از وقتی به دخترم دادم ریفلاکسش بیشتر شده

عالیه هر عصر بهش میدم

پدی لاکت خوبه اگربچه به چیز سرد الرژی نداشته باشه چون تویخچال باید نگهداری بشه کلا رفلاکس تا ۷یا۸ماهگی اگه رعایت نکنین تا ۲سالگی هم ادامه داره

سلام من از پدی لاکت استفاده میکنم دکتر فعلا یه ماه گفت بده تا مراجعه بعدی ببینم چی میگه .
البته من داروی یه داروی دیگه هم خارجی بخاطر رفلاکسش میدم

پدی لاکت واسمو امپرازول بهبودش بارعایت اصول شیردهی تا ۷یا۸ماه

استفاده میکنیم اروم شده ولی خوب نه تا ۸ماه بابچه هست رعایت نشه تا دوسال

پسر من داشت فکر میکنم 2 ماه هست می خوره خیلی بهتر شده. تا6 ماهگی بدین واسه سیستم ایمنیشون خوبه

من اینارو دادم اصلاخوب نشد دکتر گفت شیرخشک بیومیل ای آر بده دادم خوب شد

من دایمیتیکون میدادم زیاد تاثیری رو دخترم نداشت ولی دکتر واسش پدی لاکت نوشت میدم بهش خیلی خوب شده سریع جواب گرفتم

آروغم کم میزنه
(((( بی بی کر برای کولیکه یا رفلاکس)))))؟؟؟؟

من استفاده کردم ولی جواب نگرفتم از دیروز بهش 2سی سی تخم شوت و نبات دم کردم صبح و عصر میدم بهتر شده

سلام گلم منک ب پسرم نساخت دلدردش شدیدتر شد