۹ پاسخ

دو بسته پوشک بزرگ.ی لباس راحتی.پد سینه.چن تا شورت.شناسنامه و دفترچه و مدارک پزشکی.مسواک.لوازم آرایش.شارژر و گوشی

واسه بچه هم دوتادست لباس بزاردوتاتاپ آستین کوتاه وآستین بلندودوتاشلوارپمپرزشیشه شیربچه پتو

دو دست لباس واسه بچه پتو و پوشک نوزاد کلاه و دستکش واسه خودتم شورت بعد زایمان پوشک بزرگ دمپایی دستمال کاغذی پوشه مدارکت لوازم آرایش ژیلت یه بار مصرف آب و یه جعبه خرما آبمیوه که انگور میگن بهتره‌

سلام من توهفته سی وششم هستم هنوزهیچ آماده نکردم ولی بایدشرت ونواربهداشتی بایه دست لباس تمیزکه مرخص شدی بپوشی

شیر دوش ، شورت چند تا ، نوار بهداشتی سایز خیلی بزرگ ، دستمال ، یه دست لباس راحتی برای زمان مرخص شدن

من خودمم موندم بخدا چی بزارم

سزارین دکتر ۲۳ خرداد واسم وقت زده

تو اینترنت بزنی کامل هست...

سزارین هستی یا طبیعی آخه فرق داره چون سزارین بیشتر باس ببری ، تو نت بزن لوازم مورد نیاز زایمان میاره کامل