۱۸ پاسخ

خداروشکر که سالمه عزیزم برای منم دعا کن نی نیم دخمل باشه من عاشق دخترم

تبریک میگم عزیزم. همیشه شاد باشی

خداروشکر عزیزدلم😍😍😍ان شالله ب وقتش و ب سلامتی دنیا بیاد و بغلش بگیری😍😍😍❤❤❤

خداروشکر مبارک عزیزم

به سلامتی انشاءالله مبارکه

خداروشکر عزیزم بسلامتی انشالله تو بغلش بگیری

مبارک باشه عزیزم ان شاءالله بسلامتی بغلش کنی

سلام عزیزم مبارررکههه ان شاالله عااقبت بخیریش 😘

مبارکت باشه عزیزم ایشلا پا قدمش خوب باشه براتون 😍😍😍😍

تبریک میگم.ماشالله.یعنی از اول هم دختر میخواستی؟

با سلامتی و دل خوش برای منم دعا کن تو آزمایش سل فری که رفت آلمان تعین جنسیت رو دختر زده بود ولی باز میترسم اشتباه باشه

عزیز دلم امیدوارم همیشه شادو خنوون باشید.دختر خیلی خوبه خدا حفظ کنه براتون😍😍😍😍

عزیزم مبارکت باشه

منم تو ۱۶هفته گفتن دختره ...ولی ماپسرمیخواستیم چون دوتادختر دوقلو دارم از اول ..ولی بازم خوشحالم ک صحیح وسالمه ..امیدوارم شماهم بسلامتی زایمان کنی

خداروشکر عزیزم ان شالله تا اخر بارداریت همه چی بسلامتی برای تووکوچولوت بگذره و صحیح و سالم بیاد بغلت...برای نی نیای ماهم همینطور

خدا رو شکر که همه چی خوبه
انشاءالله هر کی مادر نشده خدا بهش یچه بده هر کی که هم داره خدا براش حفظش کنه

خدا رو شکر که دختره مبارک باشه ،به من غربالگری اول گفتن پسره ولی آزمایش سل فری رو انجام دادم ،آزمایش رفت آلمان با جواب ش تعین جنسیت از روی خون انحام شده بود دختر منم مثل شما خیلی خوشحالم

سلام مبارک باشه گلم انشالله بسلامتی بچتو بغل کنی .واسه منم دعا کن جنسیت بچم مشخص نشد ۱۸هفته رفتم دعاکن سونوی آخر مشخص بشه