۵ پاسخ

پماد ضد حسره دپی بخر خیلی خوبه من برا پسرم میزنیم دیگه پشه اذیتش نمیکنه

سلام
ما شمال هستیم و اینجا پر از پشه س.
دکتری ک پسر مو میبرم فقط توصیه میکنه ک پشه بند توری استفاده کنید.میگه از هییییچ پماد یا ژل استفاده نکنید.دلیلشو نپرسیدم.منم گوش دادم.

یه گلدون خاک بیار تخم ریحون بپاش توش یه هفته کمتر سبز میشه پشه از بوی ریحون بدش میاد

عزیزم این پشه بند توریا که مخصوص تابستونه اوکی هست.ولی یه پمادی هست که میزنی به بچه دیگه پشه نیششون نمیزنه.من عید رفته بودم سفر گرفتم

قلم دفع حشرات بگیر ب لباس و رختخوابش بزن