۴ پاسخ

بچه منم تا چهار ماهگی بدون قنداق نمیخوابید اول کم کم ولی خوابش برد پاهاشو ازاد کن تا یه هفته اینطوری بعدش وقتی خوابید دستاشم باز کن بعد روزا قنداقش نکن بعدم ب مرور دسگ خودش اگ قنداقش کنی جیغ میزنه

عزیزم کم کم قنداق رو شل ببند تا کمی آزاد تر باشه، یک دفعه نکن چون برای بچه پذیرفتن موقعیت جدید یه مقدار سخته

سلام پسرمنم تاقنداق نکنم نمی‌خوابه هرکاریم میکنم بخوابه نمی‌خوابه شب دست هاشو باز میزارم. ولی تمام صورتشوچشماشومیماله بیدارمیشه😥😥😥

اگه راهکاری گیراوردین به منم بگین ممنون...