۱۰ پاسخ

من طبیعی فیزیولوژیک بودم خیییلی خوب بود تجربه عالی داشتم.افتادگی ندارم پ دستگاه هم نداشتم

من زایمانم طبیعی بود خیلی اذیت شدم بخیه هم زیاد خوردم.. 😥😥😥

سلام من زایمان طبیعی داشتم ولی افتضاح بود خییییییلی اذیتم کردن بمیرم هم دیگه طبیعی زایمان نمیکنم دستگاه هم نذاشتم

سلام زایمان من طبیعی بود دست بچه مو موقع زایمان کشیدن و الان ۲۰ ماهه فقط کارم شده فیزیوتراپی
دستگاه ای یو دی دارم خیلی راضیم

سلام عزیزم ازمن طبیعی بودخیلیم وحشتناک بودبچه روبادستگاه کشیدن خیلی تجربه تلخی بود،افتادگی ک نه ولی بهم گفتن زخم رحم دارم نمیدونم اززایمانم شدیانه،ن آیودی نذاشتم

مال من چهار کلیو بود طبیعی شد خیلی هم آسون بود

سلام عزیزم من زایمانم طبیعی بود درد نداشتم رفتم بستری شدم باامپول دردم اومد بدنبودتجربه خوبی بود وقتی بچه به دنیا میاد همه چی یادت میره

سلام من زایمان طبیعی بودم خیلی زایمان خوبی داشتم شکر خدا.راستی زایمانم کاملا فیزیولوژیک بود بدون امپول و دستگاه .آی یو دی هم نگذاشتم

سلام منم طبیعی بودم..نه آسون بود ونه خیلی سخت.افتادگی هم شکرخداندارم.دستگاه هم نذاشتم

من طبیعی بودم
زایمانم نه اسون بود نه خیلی سخت حدوسط بود