۱۰ پاسخ

به هیچ عنوان دارو رو با شیر قاطی نکنید مخصوصا استامینوفن و پروفن رو،خدایی نکرده بچه میره تو کما و مرگ مغزی میشه

سلام آب یه پرتغال رو با کمی آب جوشیده مخلوط کنید قطره رو بهش اضافه کنید

عزیزم هیچ دارویی نباید با شیر مخلوط بشه چون یه ترکیب جدید بوجود میا د که ممکنه خطرناک باشه

هیچ دارویی رو باشیر قاطی نکنید،فوق العاده خطرناکه

سلام مسمومش میکنه نده

ریختن ش ممکن باعث ایجاد مسمومیت بشه .اصلا کار درستی نیست

ن بابا باشیر هیچ دارویی ب بچه نده خطرناکه

شیاف ۱۲۵استامینوفن استفاده کن

نه هیچوقت اینکار نکن خطرناکه

سلام هیچی قاطی شیرش نکن بهش نده.
اصلا برای چی باید اینارو بخوره؟؟؟
اگه تجویز دکتره یه سری قطره های استامینوفن هست طعم توت فرنگی میده همه بچه ها میخورن.
اما باید هر 4یا6ساعت باشه فاصله کمتر مسمومیت ایجاد میکنه،رشد بچه رو عقب میندازه یادتون باشه دوست عزیز مسکنه.🌹🌹🌹🌹