۳ پاسخ

عزیزم نیستاتین عالیه فقط نبایدبخوره بایدتو دهنش مزه مزه کنه بخوره تاتیرنداره.پماد نیستانینم بخراگه شیر مادر میخوره به سینتم بزن موقع شیر دادن بشور.روزی چند بار بزن.وقتی برفک خوب شد تا چند روز بعدشم همین کاروبکن تاقشنگ خوب شه داروش کاملا بی ضرره

عزیزم بعداز نیستاتین زدن ،چیزایی که تودهنش می‌کنه رو باید چندباربشوری،پستونک ،سرشیشه، سر سینه،دستاش،که کلا ازبین بره

سلام دختر منم تا ٥ماهگي اينجوري بود ولي ديگه به غذا افتاد خوب شد