۳ پاسخ

سلام عزيزم ميدونم سوالت مال خيلى وقت پيشه اما منم دو روزه اينجور شدم خيلى نگرانم شما ب سلامتى زايمان كردى

سلام عزیزم نگران نباش
منم از هفته ۱۵ حس کردم
ی سری روزا خیلی بیشتر یه وقتایی کمتر الان نباید نگران باشی چون حرکاتشو خیلی کم حس میکنی از هفته ۲۰به بعد واضح تر میشه پس نگران نباش

اشکال نداره منم هفته از هفته ۱۴ حرکات دخترمو منوجه شدم ولی یک هفته قبل انومالی متوجه نمیشدم تا اینکه تو انومالی گفت جفتم از حالت جانبی به قدامی تغییر وضعیت داده.اگر خیلی نگرانی برو بهداشت شاید بتونه با دستگاه اکو صدای نی نی رو برات بزاره که نگرانیت کمتر بشه