۱۲ پاسخ

پسر منم یکماه قبل از اینکه دندون دربیاره اسهال داشت فک میکردم دندون درمیارع ولی تازه ۱۱ ماهشه دندوناش دراومدن ، اول فک کردم پایینیا بیرون میان چون لثه اش ورم کرده بود ولی برعکس اول بالای دراومد😃

دختر منم اینجوری بود یه سه هفته طول کشید یدفعه داشتم با لیوان بهش اب میدادم لیوان خورد بهش از ذوق رو پام بند نبودم فداش بشم

عزیزم پسر من دو ماه اذیت شد تا دندونش یک هفته پیش نیش زد طول می کشه تا نیش بزنه باید حوصله کنی

پسرمنم آرمان هست 😁الان ۸ تموم کرده رفته تو۹اما هنوز دندون درنیاورده اصلا نگران نباش هرچه دیرتر دندون دربیاره دیرتر خراب میشه تا ۱سالگی وقت دارن که دربیارن عجله نکن گلم

سلام
نهایت تا یه هفته فقط یواش به لثش دست بزنید اگر باد داشته باشه یا ملتهب باشه از دندونشه

بستگی به لثش داره محمد امین شش ماهگی دنددن دراورد یه زره اب انگور قرمز بچکون روی لثه هاش خیلی نریزی اسهال بگیره اروم میکنه اب دهنشم میاد

جوجه منم ۹ ماهس ولی دندون نداره. هرچیزیش میشه هی میگیم نکنه داره دندون درمیاره ولی سرکارمون گذاشته فعلا ک خبری نیست

دختره منم همین شرابطا داشت یک هفته بعد زد بیرون

دختر من دندون اولیش رو پنج ماهگی در اورد اصلا متوجه نشدم
ولی دندونای بعدیش خیلی اذیت شد تب میکرد و اسهال داشت گاهی تا دو هفته طول میکشید

آتریسا هم اسهال و تب داشت نگران نباش و قوی باش ۲ هفته طول کشید بعد یهوی همش طی ۴ روز فاصله یکی یکی میان بیرون 😘🙂⚘

سلام عزیزم. بچه ی من یه هفت هشت روزی طول کشید تا دندونش در اومد خیلی غر غرو شده بود تا اینکه دیروز خواستم بهش غذا بدم قاشق به دندوناش خورد

سلام عزیزم
واقعا بچه ها خیلی با هم متفاوت هستن دختر من این شرایط رو داشت و ۷ روز بعد دندونش دراومد