۷ پاسخ

عزیزم خیلی بازیها میشه
با فاصله ازش بشین یه توپ بیار بنداز واسش چندبار اینکارو انجام بدی بعد خودش برمیداره میندازه.این کارو کرد حتتتتما تشویقش کن
یه سبد بیار چندتا اسباب بازی و توپ بیار باهم بریزید توش
ازین حلقه های بازی واسش بگیر باهم حلقه ها بچینید
اگه ۴دست و پا میره شمام ۴دست پا شو دنبالش کن اینو خییییییلی دوست دارن قش قش میخندن و فرار میکنند
اگرم میخوای بازی آروم کنی مثلا دالی بازی
یا یه پارچه بنداز رو سرت بگو مامان کوووو وقتی کشیدش بخند و سلامش کن....
یا مثلا اعضای صورت رو یادش بده

عزیزم من با پسرم کلاغپر بازی و دالی بازی می‌کنم و با هم اسباب بازی هاشو جمع میکنیم براش شعرهای بچگونه میخونم حلقه هارو یادش میدم چطور بندازه سر جاش و توپ ها رو براش ميندازم اونم برام میندازه و هر با که اینکارو میکنه دست میزنم براش و تشویقش میکنم

سلام عزیرم توی همین اپلیکشن گهواره بازی های مربوط به سن فرزندتو نوشته می تونی ازش کمک بگیری
یه ساعت هایی هم می تونی آهنگ کودکانه بزاری با هم دست بزنید و شاد باشه ولی توی گهواره بازی های خوبی رو معرفی کرده
امیداوارم مفید واقع شده باشه

سلام عزیزم میتونی با پسر گلت توپ بازی کنی.دالی بازی یا حلقه بازی .من حتی بادخترم دنبال بازی هم میکنم خیلی ذوق میکنه وبلند بلند میخنده وهمچنین کتلب براش بخونی وآهنگ بزاری کلی با نفست برقصی♥️

کتاب داستان بخون،توپ بازی کن،عروسک انگشتی،

سلام عزیزم من صفحه اینستا دارم برای باز کودک یه سری بهش بزن شاید کمکت کنه
baziforyourkids@insta

برات عکس هم گذاشتم برو توی این قسمت گهواره بازی هارو ببین
امیدوارم مفید واقع شده باشه عزیزم