۴ پاسخ

سلام من شب بعدازشام یه قاشق غذاخوری خوردم ازشش صبح توراه دستشویی بودم منتهاادرارفقط تااخرساعت ۹خسته شدم گفتم تورختخواب جیش میکنم بعدش میشورم ملافه روکه یهوتاتوشانه خیس شدم نگاه کردم بله کیسه ابم پاره شدودردای عین پریودی تارسیدم ۸سانت بازشده بودم وپسرم ۲۵دقیقه بعدبدنیااومدحالانمیدونم کرچک بودیاهمون تاریخ انومالی که کن زایمان کردم

برای درد نیست برای لیزشدن بچه میگن هست

من هم روغن و هم کپسول کرچک شب قبل زایمان خوردم کیسه ابم پاره شد رفتم بیمارستان ۴ سانت بودم

منم ک ۶ روزه دارم مصرف میکنم هیچی اثر نکرده رو من