۹ پاسخ

من دوست دارم به دنیا بیاد زودتر چون همین تکونام به ادم استرس میده مثلا اگه یروز تکون نخوره آدم از استرس میمیره به دنیا که بیاد دیگه خیالت راحته

اگه مثل من برای تکون نخوردناش کلللللللللیییی حرص بخوری دیگه همچنین خواسته ای نداری😃😃😃

ب دنیا بیاد ک خیلی بهتره خودشو میبینی لمسش میکنی میبوسیش خیلی شیرین تره

من ۳روزه دخترم به دنیا اومده
بارداری هم خوبه ها ولی من بااینکه فقط۹کیلو وزن اضاف کرده بودم و شکمم کوچیک بود بازم یکم دست و پا گیر بود برام کارام ...البته تولد بچه هم سختی های خودشو داره ها ولی من فعلا دلم تنگ نشده واسه وول خوردناش چون به دنیا ک بیاد خیلی بیشتر وول میخوره😁

منم دقیقا مثتو. عاشقتکون خوردناشم. دوس دارم ام تو شیکمم باشه وول بخوره ولی خوب بزرگتر ک میشن جاشون تنگ میشه تکونشونم کمتر میشه

منم تو دلم قند اب میشه وقتی تکون میخوره املگا خب بازم میخوام بیاد میخوام ببینم روی ماهشووو اخه😍😍😍

سلام واااااااای منکه دارم لحظه شماری میکنم زودتر بیادبگیرمش توبغلم

وای من فقط دعا دعا میکنم زایمان کنم اونوقت میگی دوست ندارم دنیا بیاد خوشبحالت واقعا

عزیزممم منم وقتی تکون نمیخوره یه جوری میشم دوست دارم همش تکون بخوره ..ولی همش لحظه شماری میکنم بدنیا بیاد بگیرمش تو بغلم ..چون پارسال دقیقا همین موقع پسرم زود بدنیا اومد و مرد 😔😔😔😔