۷ پاسخ

تو این سن طبیعی هست

شاید لثهاش اذیتش میکنه شایدم شیرت کمه یا بو مزه میده دخترمنم بعضی وقتا اینجوریه

عزیزم اگر میبینی شیرخشک رو خوب میخوره یعنی حجم شیرت کم شده

سلام عزیزم آیا مشکل رفلاکس بچت حل شد الام اشتهاش خوب شده بچه ی منم مشکل بچه شمارو داره تورو خدا کمکم کن شما چکار کردید که خوب شد چقد طول کشید تا اشتهاش باز گرده خواهش میکنم اگه هنوزم هستی جواب بده

سلام عزیزم ببخشید که مزاحم شدم میدنم تایپ قدیمی شده خواستم در مورد بی اشتهایی بچتون که هشت ماه قبل گفتید بپرسم آیا الان اشتهاش خوب شده شما چکار کردی چی بهش دادی ایا وزن گیریش خوبه الان منم دقیقا مشکل شمارو داره بچم خیلی بی اشتها شده الان 4ماه داره ولی شیر نمی خوره دکتر گفت ه رفلاکسه پنهان داره بهش امپرازول داده نمی دونم کی خوب شه تورو خدا اگه تجربشو داری کمکم کن خیلی نگران نم

سلام عزیزم ببخشید که وارد شدم میدونم تایپ قدیمیه بچه منم الان مشکل بچه شمارو داره سه ماه ونیمشه آیا مشکل شما حل شد چه جوری بچت اشتهاش خوب شد اگه هستی توروخدا کمکم کنید بچم خیلی بی اششتها ولاغر شده چکار کنم

۴ماهگی یه کم اذیت میکنه چون دوتاپاهاشه سخته ته دلت خالی نکنم زودخوب میشه مواظب نوگلت باش زیادتب نکنه استامینوفن بده.